Gaan over gegevens
Kanker

Lees hier de echte oorzaak van kanker!

Wat is kanker?

Kanker is een zeer complexe ziekte waarbij kwaadaardige lichaamscellen zich ongeremd gaan delen. Het delen hiervan is moeilijk te bevatten. Deze lichaamscellen zijn dan niet meer te traceren als slecht. In ieder lichaam blijken kankercellen voor te komen. Is het lichaam sterk genoeg, dan zullen deze netjes worden opgeruimd. Als je dit leest weet je zeker dat je weer hoop krijgt want kanker is nooit een doodvonnis en daar zorg ik samen met Ty Bollinger van The Truth About Cancer wel voor. Kanker is altijd terug te draaien, in welk stadium dan ook. De ziekte ontstaat uit stamcellen die door het gehele lichaam zitten. Deze cellen hebben, in tegenstelling tot andere lichaamscellen, vóór de transformatie naar kanker, nog niet besloten wat voor cellen zij worden. Het immuunsysteem is bij de ontwikkeling van de ziekte zo erg belast, dat het niet meer goed zijn werk kan doen. Er zal dan een tumor worden ontwikkeld. Dit is een intelligente oplossing om ervoor te zorgen dat de kanker niet kan uitzaaien. Helaas is uitzaaiing dan toch nog mogelijk. Dit komt omdat de tumor dan te laat ontdekt wordt of niet wordt opgeruimd door het lichaam. Kankercellen hebben een andere verbrandingsbron dan gezonde cellen. Kankercellen voeden zich met glucose en gezonde cellen met glucose, eiwitten en vet. Hieruit is te concluderen dat kanker een stofwisselingsziekte lijkt. Zeker weten we het nog niet. Dit wordt echter wel bevestigd oor de vondst van Otto Warbug. Een verstoring van het metabolisme was volgens Otto het meest bepalend voor het verkrijgen van kanker. In mijn ogen speelt het metabolisme, ofwel de stofwisseling, de meest bepalende rol voor een optimale gezond, maar dus ook bij kanker. De brandstoftank doet zijn werk dan niet goed meer en zal gaan falen. Sommige (alternatieve) artsen zeggen dat kanker veroorzaakt wordt door een tekort aan essentiële voedingsstoffen en een overmaat aan gifstoffen. Wil jij je gezondheid een boost geven? Bestel dan hier voordelig jouw voedingssupplement. De oorzaken van lymfklierkanker zijn vervuiling, ongedierte en verzuring in het lichaam.

Kanker is nooit een doodvonnis, in welk stadium dan ook, er is altijd hoop!

Kanker | De natuurlijke remedie

Volgens het KWF, krijgt een op de drie mensen kanker. Al lange tijd wordt kanker behandeld met methodes die niet enkel en alleen natuurlijk zijn. Bestraling belast het lichaam en chemotherapie vervuilt dit. Een operatie is natuurlijk niet slecht, maar kan veel complicaties met zich meebrengen. Moeten we hieruit dan stellen dat deze behandelingen niet de juiste zijn? Bij bestraling en chemokuur is aangetoond dat dit de tumor kan laten slinken. Hierna kan de tumor uit het lichaam worden verwijderd. Deze behandelingen hebben dus wel positieve kanten. In mijn ogen is er tegenwoordig daarentegen te weinig aandacht voor goede natuurlijke behandelingen. En geloof me, die zijn er wel degelijk. Aangezien het menselijk lichaam zelf kankercellen kan opruimen en het zelf helend is, zullen het immuunsysteem en de stofwisseling moeten worden verbeterd. Voor vele klinkt immunotherapie dan ook niet vreemd in de oren. Alles wat de stofwisseling beïnvloed, zal onder de loep moeten worden genomen in de behandeling van kanker.

De stofwisseling

De stofwisseling heeft een zestal functies:

  • Energie vrijmaken uit reservestoffen en opgenomen stoffen

  • Het opnemen van stoffen

  • Het gebruikmaken van energie en bouwstoffen als bron voor biologische processen

  • Het opnemen en verteren van afvalstoffen

  • Het verwerken van zonne-energie in de vorm van warmte en licht en het verwerken van chemische energie door het aanmaken van reservestoffen

  • Een overmaat aan opbouwstoffen uitschakelen

Energie is gezondheid en zonder energie kunnen we niet. Energie uit zich in de vorm van: temperatuur, licht, zuurstof en beweging. Alle facetten die hierop een inwerking hebben, zullen dus moeten worden bekeken voor een optimale gezondheid. Wanneer je je gaat verdiepen in een behandeling tegen kanker, zul je in mijn ogen alle vormen van energie moeten verhogen. Omdat onze brandstoftank energie haalt uit onze voeding, begint gezondheid altijd bij onze voeding. Wanneer je de stofwisseling in verband brengt met kanker zul je echter ook moeten kijken naar andere facetten die hierop betrekking hebben. Hier praat je over temperatuur, licht, zuurstof, beweging en energie.

Natuurlijke behandelingen tegen kanker

Er bestaan tal van natuurlijke behandelingen tegen kanker. Het mooie van deze behandelingen is dat deze lichaamseigen processen nabootst of beïnvloed. In mijn ogen begint de behandeling tegen kanker met het aanpassen van de voeding. Kan een dieet helpen tegen kanker? Meer hierover zie je in dit artikel. Hiermee versnel je namelijk het metabolisme en zal het energieniveau in het lichaam toenemen. Ziekte en energie gaan namelijk niet zo goed samen. Omdat het vermoeden is dat de aanpassing van het voedingspatroon niet altijd voldoende is, zijn er verschillende aanvullende behandelingen. Deze behandelingen kunnen in mijn optiek prima worden gecombineerd met chemotherapie, bestraling en operatie. Omdat ik me goed ben gaan verdiepen in deze remedies tegen kanker, zal ik periodiek een nieuwe behandeling uitlichten en op deze website plaatsen, onder het kopje ''KANKER''. Ook vind je alle behandelingen tegen kanker hieronder, klik hiervoor op het grijze vakje. Middels ervaringsdeskundigen, alternatieve artsen, wetenschappelijk onderzoek en andere bronnen zal de informatie worden vergaard. Op de pagina ''BLOG'' worden tevens, op zijn tijd, artikelen geplaatst die een verband hebben met alternatieve behandelingen tegen kanker. Ooit heb ik op tv gezien dat een top vakantie ook anti-kanker werkt, een best mooi gegeven. Wil je meer weten over de blogs die ik schrijf over kanker, zie dan deze blog (wat veroorzaakt kanker?) en deze blog (wat veroorzaakt kanker en wat is kanker precies?).

Bij de mededeling dat je kanker hebt lopen de emoties hoog op. Huilen bij kanker is namelijk tamelijk belangrijk. Praat erover en huil je emoties eruit! houd jij ook zo van mooie vrouwen? Navigeer dan eens naar de Facebookpagina ''Dutch Beautys''.