De broccoli | Het geheim achter gezondheid

DE GROENE VITAMINE BOM

De groene vitamine bom ofwel de broccoli is een zege voor het lichaam waar men in de chemokuur ook wel eens gebruik van maakt. Niet voor niks, het is bij de inname ervan een feest voor het lichaam met wonderbaarlijke effecten. Broccoli kun je ook rauw eten en sommige van ons vinden dit dan ook heel lekker. Vooral de stam is rauw goed te eten. In broccoli zitten veel vitamines en mineralen. Denk jij een tekort aan vitamines en mineralen op te lopen? Bestel dan voordelig jouw voorraad op deze website. In broccoli vind je onder andere vitamine A en vitamine K. Daarnaast bevat broccoli ook mineralen zoals calcium, kalium, magnesium, jodium en mangaan. De broccoli is dus zeer krachtig in zijn werking om de mens gezonder te maken. Zelf eet ik weleens broccoli en kook ik dit. Daarna doe ik er wat peper en Keltisch zeezout op, waardoor het een heuse gezondheidsknaller is. Koken is eigenlijk niet zo verstandig, stomen is beter om alle vitamines en mineralen te behouden. Bij het koken ervan verminder je de vitamine- en mineraleninhoud met 50%. Van broccoli eten val je meestal af als dat nodig is. Klik op onderstaande banner om meer te leren over afvallen en jouw plan te maken om kilo's te verliezen.

Video

Omdat het altijd fijn is om niet zoveel tekst te lezen, heeft 'de brandstof van je lichaam' een video gemaakt. Een video zegt immers meer dan duizend woorden. Het is verstandig om broccoli gemiddeld zo'n twee keer per week te eten. Het valt dan ook onder de noemen ''groene groenten'' en ''kruisbloemige groenten''. Klik op de link om meer te leren over deze vorm van groenten. Wil jij broccoli liever rauw eten dan kan dit gemakkelijk door hem eerst af te spoelen onder koud water. Je kunt er ook voor kiezen om broccoli te dompelen in warm water en het na een paar minuten op te eten. Dit maakt het eten ervan een stuk gemakkelijker en gezonder. Laat voeding jouw medicijn zijn en jouw medicijn de voeding. Leer meer op mijn Youtube kanaal en abonneer. Daarnaast kun je verder kijken op mijn website voor het geheim achter gezondheid.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square