Thee tegen kanker | Het geheim

Anti-kanker tip 1 | Anti-kanker brandstof!

Ken je iemand met kanker of ben je iemand met kanker? Op deze vraag kun je enkel en alleen ''ja'' beantwoorden want iedereen kent iemand met kanker. Volg dan dit advies, doe het en deel het met andere. De brandstof van je lichaam wil die ziekte kanker de wereld uit hebben. Thee kent veel gezondheidsvoordelen en kan ook worden ingezet tegen verschillende ziektes. Dit komt door de antioxiderende werking van vele theesoorten. Bij mijn moeder met kanker heb ik alles geprobeerd om haar te genezen en detox-thee was een van de remedies. Meer over deze ervaring lees je in deze blog. Thee bevat ook vitamines die goed zijn tegen kanker. Veel theesoorten bevatten bijvoorbeeld vitamine C, welke het immuunsysteem een boost geeft. Bij alle kankerpatiënten werkt het immuunsysteem niet goed. Wil jij naast voeding ook supplementen slikken? Bestel ze dan voordelig op deze website.


De thee

Er is een soort thee die extra goed is voor kankerpatiënten. Dit is samengesteld met de beste ingrediënten. De thee bestaat uit brandnetel met kurkuma, peper, gember en citroen. Volg onderstaande stappen om de thee te maken:

  1. Pak de waterkoker en doe er water in;

  2. Laat een zakje (biologische) brandnetelthee even trekken;

  3. Haal het zakje eruit en gooi hem weg;

  4. Doe een beetje peper, gember, kurkuma en een scheutje citroen (uit een citroen-flesje of uit een citroen) erin;

  5. Even roeren;

  6. Drink de thee op.

100% succes

Hoezo brandnetel?

Zoals je hier leest verlaagt brandnetel de kans op kanker. Het vecht dus tegen kankercellen. Wat een top kruid. Het is dus een waren gezondheidsknaller! Brandnetel bevat vitamine A en vitamine C dus je kunt wel stellen dat dit werkt tegen kanker omdat vitamine C kankercellen doodt. Meer hierover zie je in onderstaande video.

Hoezo kurkuma?

Kurkuma doodt kankercellen. Hier heb ik al meerdere keren over geschreven op deze website, zoals in deze blog. Dit is bewezen door het NCBI, ofwel het National Center for Biotechnology of Information. Jouw (alternatieve) dokter zal dit hopelijk wel kennen. Lees hier meer het bewijs.

Hoezo peper?

Peper blijkt de opname van kurkuma in het lichaam te versterken. Hier zal de natuur vast een goede reden voor hebben, die velen van ons helaas nog weten. Hierbij het bewijs dat peper de opname van Kurkuma in het lichaam versterkt. De verassende voordelen van peper voor de gezondheid lees je in deze blog.

Hoezo citroen?

Een citroen staat bekend om zijn enorme detox-effecten en dat vinden we fijn. Een detox tegen kanker is dan ook zeker een goed idee. Het verband tussen de citroen en kanker lees je in deze blog. Meer over een detox tegen kanker lees je op deze pagina.

Waarom biologisch?

Wanneer je biologische voeding tot je neemt, is de kans dat de kruiden en de citroen vervuild zijn het kleinst. Simpelweg omdat het op een natuurlijke manier is gegroeid, niet behandeld met bestrijdingsmiddelen. Heb je het er niet voor over? Dan zou ik alsnog de thee nemen met niet-biologische ingrediënten. De voordelen wegen dan weldegelijk op tegen de nadelen.

Bewijs?

Er is geen beter bewijs dan een uit het verleden effectief bewezen anti-kanker behandeling. Er zijn blijkbaar verschillende soort thee die helpen tegen kanker. Het bewijs zit in een uitvinding in het verleden door Rene Caisse. Zij ontwikkelde de thee en bevestigde goede resultaten! De kankercellen gingen dood na een bepaalde periode. Hierbij de bron.

Thee voedt jou ook!

Als je eens wat verder kijkt dan de meeste van ons dan zitten er in citroen, kurkuma, peper en gember ook vitamines, mineralen en antioxidanten. Je lichaam gaat zuinig met vitamines, mineralen en antioxidanten om. Dat betekent dat je er waarschijnlijk minder van nodig hebt dan jij nu denkt. Door deze voedingsstoffen elimineer jij kankercellen en verbeter je jouw immuunsysteem.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square