Extra zuurstof tegen kanker

Mexico

In een kliniek in Mexico Hebben ze een therapie bedacht, gebaseerd op een toevoer van extra zuurstof in het menselijk lichaam. Dit heet Ozontherapie waarbij ze extra energie in zuurstof pompen dat zo inwerkt in het lichaam. Dit onderstreept onze stelling dat extra lucht in het lichaam tegen kankercellen kan strijden. Meer over Ozontherapie lees je op deze pagina. Bij Ozontherapie pompt men extra zuurstof in het lichaam waardoor kankercellen zelfmoord plegen. Ozontherapie kan als beste therapie worden beschouwd tegen kanker. Wietolie kan ook erg goed werken tegen kanker omdat dit de werkzame stof THC bevat. Meer over wietolie tegen kanker lees je hier. Heb jij kanker of ken je iemand met kanker dan is het advies om een detox te doen, een goed dieet te gaan naleven, wietolie te gaan gebruiken, Ozontherapie toe te passen en eventueel een operatie te ondergaan. Chemotherapie en bestraling is eigenlijk uit den boze. Bij Ozontherapie krijg je geen vitamines en mineralen binnen, vul deze aan middels supplementen, welke je hier voordelig kan bestellen.

Het verband tussen bier brouwen en slechte bacteriën in het lichaam

In een video die ik gepubliceerd heb, wordt het verband tussen het brouwen van bier en slechte bacteriën getoond. Hierin is te zien dat meer zuurstof als bestrijdingsmiddel gebruikt kan worden naast de huidige behandelmethoden die er zijn. Dit is een hele andere benadering als die je gewend bent van oncologen, maar we moeten anders naar deze ziekte kijken want anders worden de kankercijfers nooit lager. Verhoog jouw kennis en bekijk onderstaande controversiële video. Samen worden we gezonder en meer geëduceerd dan ooit. Veel plezier met het kijken van onderstaande video.

Nederland

De ontwikkelingen rondom de bestrijding van kanker gaan gelukkig gestaag door. Wij hopen dat de behandelmethode Ozontherapie In Nederland ook zal groeien. Op deze website is wat meer te lezen. Meer informatie zal via de media gepubliceerd worden als de tijd rijp is. Twijfel jij nog? Dat is heel begrijpelijk want er is nog maar ''weinig'' van Ozontherapie bekend. Lees je in en neem de stap. Samen zorgen we ervoor dat kanker voor eens en voor altijd de wereld uit geholpen worden, al moet ik zeggen dat dit wel heel lastig wordt. Eerlijk gezegd denk ik dat kanker er voor altijd zal zijn, maar de kans op kanker kunnen we wel heel erg naar beneden halen, als ook de kans dat jij weer gezond wordt, zonder kanker.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square