Dikke darmkanker | Mogelijke alternatieve oplossingen

Dikke darmkanker

Als oorzaak van dikke darmkanker kan grofweg worden gezegd dat het gaat om een overmaat aan gifstoffen en een tekort aan stoffen die kankercellen verslaan. Stoffen die kankercellen verslaan zijn bijvoorbeeld antioxidanten. Deze zijn onder andere te vinden in veel groente en fruit! Een aanvulling daarop zijn vitamines in de vorm van supplementen. Extra preventie biedt je dus met een combinatie daarvan. Bestel deze vitamines hier. De gedachte is dat hoe langer gifstoffen en afvalproducten in de dikke darm zitten hoe groter de kans is dat het lichaam beschadigd raakt. Het overgrote deel van de cellen zijn dus beschadigd en worden aangewezen als kankercellen.

Mogelijke oplossingen

Zoals in meer artikelen op deze website te lezen is, vechten stoffen uit onze gezonde voedingsmiddelen tegen kanker. Er zijn hoopvolle berichten uit Amerika gekomen dat door het eten van veel rauwe groente en fruit, een periode van een aantal maanden, al een vermindering van de kankercellen in de darmen kan betekenen! Een dieet met voedingsmiddelen met veel vezels is erg goed tegen kanker. Daarnaast dienen tijdens de behandeling van dikke darmkanker producten met veel toevoegingen, houdbaarheid- ingrediënten en milieuchemicaliën worden vermeden.

Natuurlijk genezingsmechanisme

Het lichaam heeft een natuurlijk genezingsmechanisme dat als zelf-helend moet worden gezien. Dit betekent dat dikke darmkanker op een natuurlijke manier kan worden teruggedraaid! Als het niet zo was dan zou je altijd infecties krijgen als je je snijdt. Het zelfhelend-mechanisme dient te worden herbouwd en de troep dient uit het lichaam te worden geëlimineerd. Zelfs in het hoogste stadion blijkt het te genezen te kunnen worden! Het herstel van het lichaam is het vermogen om zijn helende mechanisme te activeren door de keuze van de juiste voeding.

Persoonlijk verhaal van de redacteur

Mijn moeder had maagkanker en ik heb zowat alles geprobeerd om haar beter te maken. Dit is tevergeefs niet gelukt, maar ik heb wel veel geleerd over mogelijke alternatieve genezingsmogelijkheden. Maagkanker kun je niet voor 100% vergelijken met dikke darmkanker maar ik ben er wel achter gekomen welke remedies zouden kunnen werken. Zo hebben wij smoothie's geprobeerd. Mama kon dit niet binnen houden en spuugde alles weer uit. Je kunt dit op twee manieren bekijken, positief en negatief. Het positieve was dat ze van (een deel van) haar gifstoffen af kwam. Het negatieve was dat ze dusdanig vermagerd was, dat ze haar lichaam niet meer kon opbouwen. We waren simpelweg te laat met de ''alternatieve behandeling''. Toch denk ik dat als je er op tijd bij bent dat fruit- en groentesmoothies zouden kunnen werken als aanvullende behandeling tegen kanker! Op het internet staan veel mogelijke recepten voor gezonde smoothies. Neem je gezondheid in eigen hand en laat voeding jouw medicijn zijn!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square