Vrouw vecht tegen maagkanker met gezonde voeding

Een vrouw uit Liverpool kreeg te horen dat ze maagkanker had. Haar levenslange slechte leefstijl lijkt hier de oorzaak van. De vrouw begon uit wanhoop gezonder te gaan eten waarbij de artsen verbaasd stonden te kijken dat zij er na twee weken nog was. De artsen hadden haar al afgeschreven.

Verbetering van het immuunsysteem

De vrouw was begonnen met het eten van voedsel dat het immuunsysteem versterkt. De vrouw heeft nog steeds kanker maar de ziekte is een in veel betere staat. Door het eten van de gezonde voeding heeft dit haar leven compleet veranderd. Ze was verslaafd aan suiker, dronk veel alcohol en haalde vaak afhaalmaaltijden. Ze besefte niet dat deze voeding haar ziek maakte. De vrouw begon onder andere met het drinken van ''Super C Power Juice'', bestaande uit zes wortelen, twee grote gepelde sinaasappels, een halve theelepel kurkuma, een theelepel verse gember en een hele citroen met schil.

Laat voeding jouw medicijn zijn!

Tags:

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square