De (vergeten) passievrucht

Iedereen kent hem wel, de passievrucht. Daarentegen wordt deze vrucht nog te weinig geconsumeerd terwijl deze zo goed is voor het hart. We kunnen hem daarom wel benoemen als een vergeten vrucht. De vrucht is afkomstig van de passiebloem en er zijn verschillende soorten en maten. Welke soorten er zijn zal ik je niet mee lastig vallen, dat is in dit geval niet zo relevant. Wat de brandstof van je lichaam wel relevant vindt zijn de gezondheidsvoordelen die de vrucht biedt. De passievrucht is erg mooi om te zien en echt een kanjer in het verbeteren van jouw gezondheid! De passievrucht eet je met een lepeltje en de schil is dan ook niet zo smakelijk. Echter zijn er wel mensen die de gehele passievrucht consumeren. De passievrucht lijkt op een vrouwelijk lichaamsdeel en daarvoor is het dan ook extra goed. Weet jij welk deel van de vrouw dit nabootst?

De gezondheidsbenefits van de passievrucht

De gezondheidsvoordelen van de passievrucht zijn wel om naar huis te schrijven. Zo is het naast een verbetering van het hart goed voor de ogen en de weerstand. Daarnaast is het goed voor de darmen en (daarmee ook) de stoelgang. Wat opmerkelijk oogt zijn de anti-kanker eigenschappen dat het kent. De carotenoïden en polyfenolen aanwezig in het fruit zijn krachtige antioxidanten voor het remmen van de groei van kankercellen. Kanker mijden willen we immers allemaal. Er zitten ook vitamines en mineralen in de passievrucht zoals vitamine C en calcium. Met vitamine C boost je jouw immuunsysteem en calcium is goed voor botten en tanden. Het is aan te raden naast voeding supplementen te slikken. Deze kun je hier voordelig bestellen. Werk aan je gezondheid en eet eens wat vaker de passievrucht, jouw gezondheid vaart er wel bij. Hieronder worden stapsgewijs de andere voordelen van het eten van de passievrucht benoemd:


- Het bevordert ontspanning en gaat slapeloosheid tegen;

- Het verlicht astma;

- Het verlicht artrose;

- Het is nuttig tegen bloedarmoede;

- Het vecht tegen gewichtsverlies;

- Het beschermt de huid;

- Het hydrateert de huid;

- Het verjongt de huid.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square