De (vergeten) passievrucht

Iedereen kent hem wel, de passievrucht. Daarentegen wordt deze vrucht nog te weinig geconsumeerd. We kunnen hem daarom wel benoemen als een vergeten vrucht.

De vrucht is afkomstig van de passiebloem en er zijn verschillende soorten en maten. Welke soorten er zijn zal ik je niet mee lastig vallen, dat is in dit geval niet zo relevant. Wat de brandstof van je lichaam wel relevant vind zijn de gezondheidsvoordelen die de vrucht biedt.

De gezondheidsvoordelen van de passievrucht zijn wel om naar huis te schrijven. Zo is het goed voor de ogen en weerstand. Daarnaast is het goed voor de darmen en (daarmee) de stoelgang. Wat opmerkelijk oogt zijn de anti-kanker eigenschappen die het heeft. De carotenoïden en polyfenolen aanwezig in het fruit zijn krachtige antioxidanten voor het remmen van de groei van kankercellen. Hieronder worden stapsgewijs de andere voordelen van het eten van de passievrucht benoemd:

- Bevorderd ontspanning en gaat slapeloosheid tegen

- Verlicht astma

- Verlicht atrose

- Nuttig tegen bloedarmoede

- Vecht tegen gewichtsverlies

- Beschermd de huid

- Hydrateert de huid

- Verjongt de huid

Dus werk aan je gezondheid en eet eens de passievrucht, jouw gezondheid vaart er wel bij!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square