Thee tegen kanker | Het geheim

Britse wetenschappers deden een vangst die veelbelovend is voor kankerpatiënten. Zo bevat groene thee veel antioxidanten die vrije radicalen tegengaan. Vrije radicalen kunnen zorgen voor DNA schade aan de cel waardoor kanker kan ontstaan. Oxidatie is een soort van roesten in het lichaam, wat uiteraard niet wenselijk is. Een voorbeeld van oxidatie in het lijf is de schade die ontstaat door roken. Wetenschappers uit Salford hebben groene thee getest op kankerstamcellen. Zij vonden verrassende resultaten op borstkankercellen. Deze konden zich met blootstelling aan groene thee niet meer verspreiden. De cellen raakte in een ruststand na contact met de thee waarna deze cellen uitstierven. Zij concludeerden dat deze thee kan worden gebruikt in plaats van medicijnen. De effecten uit het onderzoek bleken dus zeer opmerkelijk te zijn. Recentelijk bleek ook dat Early grey, een melange van zwarte thee, kankercellen doodt. Deze theesoorten kun je gemakkelijk en goedkoop hier online bestellen.

Essiac thea

Een Canadese verpleegster, genaamd René Caisse, behandelde in 50 jaar tijd meer dan duizenden doodzieke kankerpatiënten met een door haar ontwikkelde geheime kruidenformule. Deze noemde zij Essiac, wat het omgekeerde is van haar naam. Zij ontdekte dit ''medicijn'' via een uitbehandelde patiënt in het ziekenhuis waar zij werkte. Dit wonderbaarlijke middel kwam van een Sjamaan van de Ojibway stam. De formule bestond uit acht kruiden die blijkbaar vroeger in de volksgeneeskunde al bekend waren. Al duizenden jaren zijn planten de belangrijkste geneesmiddelen die er bestaan. Kennis over de geneeskracht van de meeste planten is tot op heden nog nihil. De kruinenremedie van de verzorgster kwam ook onder de aandacht van het Canadese ministerie van Volksgezondheid en Welzijn en het Parlement. Er kwam een handtekeningenpetitie van vijftigduizend krabbels. Helaas kwam René in 1938 drie stemmen tekort voor de legalisatie van de thee bij de behandeling van terminale kankerpatiënten. Deze thee is in Nederland echter tegenwoordig wel te bestellen!

Geneeskrachtige kruiden

De geneeskracht van kruiden werd al ver voor de oprichting van de farmaceutische industrie ontdekt. Helaas heeft BIG Farma hier een stokje voor gestoken. Het idee is dat dit kruidenmengsel alleen al genoeg voedingsstoffen in zich had voor een mens om te kunnen overleven. Daarnaast vond er zo een ontgifting plaats waardoor kankerverwekkende chemicaliën uit het lichaam werden gespoeld. Het lichaam werd zo ontdaan van stress die het ervoer door de vervuiling in het lijf en de kanker verdween. Velen kunnen dit niet geloven, maar in een documentaire heb ik met eigen ogen gezien hoe René Caisse te werk ging en mensen daadwerkelijk wist te helpen met hun ziekte. Het kruidenmengsel bestaat uit schapenzuring, grote kliswortel, rode lep, turkse rabarber, kelp, rode klaver, gezegende distel en de waterkers.

De natuur als medicijn

Wat ik met deze website wil bereiken is een verandering van onze kijk op voeding en ziektes. Er zijn tal van natuurlijke remedies die bij velen onbekend zijn. Als dit uitgroeit tot een platform van natuurgenezers, dan is het doel bereikt. We hebben echter wel te maken met twee kampen: de reguliere artsen en de natuurdokters. Er moet een punt komen waarbij de natuurgenezing de overhand gaat krijgen. In Amerika is er al een golf aan natuurlijke remedies gaande, hier moeten we van leren, waarbij ik jou van deze informatie ga voorzien.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square