Warmte tegen kanker

Hyperthermie

De betekenis van de anti-kankerbehandeling: hyperthermie is het verhogen van de warmte van het lichaam. Het lichaam wordt dan plaatselijk of geheel verwarmd.

Koorts

Lang geleden ontdekte men dat koorts de tumoren deed slinken. Kankercellen blijken niet goed tegen warmte te kunnen en stierven daardoor uit. Helaas duurt koorts nooit heel lang, dus dit is niet de oplossing tegen kanker. Daarnaast kun je koorts niet sturen, waardoor dit niet de remedie tegen kanker is.

Straling

Door middel van infrarood of elektromagnetische straling wordt het lichaam verwarmd. Dit tot een temperatuur van 42 graden. Hierdoor worden kankercellen beschadigd en/of gedood en blijven de gezonde cellen in takt. Daarnaast verhoogt hyperthermie de concentratie van bepaalde eiwitten. Het immuunsysteem heeft deze nodig om kankercellen aan te vallen. Er moet wel rekening gehouden worden met de hoogte van deze temperatuur, zodat gezonde cellen niet beschadigd raken.

Conclusie

In Mexico gebruiken ze deze methode in een alternatief ziekenhuis. In dit ziekenhuis maken ze enkel gebruik van natuurlijke behandelmethoden. Hier blijken ze goede resultaten mee te bereiken. Daarnaast wordt deze methode wereldwijd ook gebruikt in combinatie met chemo en bestraling. Deze methode is dus zeker aan te raden in de behandeling van kanker. Meer informatie over deze behandeling zal op kort termijn op deze website worden gepubliceerd.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square