Doorbraak bij kanker


Doorbraak bij kanker

Ik citeer Dr. Mike Vanderschelden, een gepassioneerde voorstander van natuurlijke genezing: ''If you are in ketoses most of the time, you will be cancerfree for life''. Wat dit betekend lees je op de pagina op deze website ''Doorbraak bij kanker''. Het komt erop neer dat er een methode is ontwikkeld waarbij je periodiek vast en je strikt houdt aan een ketogeen dieet (zeer weinig koolhydraten, veel vet, groente en middelmatige consumptie van eiwitten).

Heb of ken je iemand met kanker dan is deze informatie zeker waardevol om te lezen en delen! Mochten de doktoren niks meer voor je kunnen doen en ben je uitbehandeld dan is deze methodiek zeker het proberen waard, wat heb je te verliezen?

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square