Hoe kunnen wij kanker verslaan?

Als iemand denkt dat kanker gemakkelijk te genezen is, dan is dit een verkeerde opvatting. Het KWF en andere instanties werken hun benen onder hun lijf om THE CURE te vinden. Er zal niet één oplossing zijn en wel om de volgende reden. Zelf heb ik ervaren dat er verschillende artsen zijn, met allen een eigen mening. Bepaalde artsen zeggen dat kanker verschijnt als er een tekort aan voedingsstoffen en een overmaat aan gifstoffen in het lichaam is. Online kun je goedkoop vitamines bestellen, doe er je voordeel mee en bestel op deze website. De een richt zich op de tumor, de ander op de darmflora en een andere op het metabolisme. Kanker moet gezien worden als een ziekte van het gehele lichaam. Als wij gaan kijken naar één orgaan dan bestrijden wij symptomen. Eigenlijk is het vreemd dat wij bij de behandeling ons richten op de tumor. Er is meer aan de hand dan deze intelligente oplossing van ons lijf. Het lichaam is dusdanig belast en tekort gekomen dat het immuunsysteem de kankerverwekkers niet meer kan identificeren. Zelf ben ik van mening dat alles begint bij de stofwisseling, vandaar dat mijn website hierom draait. De gezondheid van het metabolisme staat voor een gezonde toekomst. Wat velen echter onderschatten is dat ons lichaam kanker altijd zelf kan terugdraaien, ons lijf is zelfhelend. Dit kan enkel en alleen als het lichaam in staat wordt gesteld deze werkzaamheden uit te kunnen voeren. Alle geneeskrachten vanuit de natuur spelen hierbij een grote rol. Uiteraard zullen artsen vanuit het reguliere circuit hier niet mee eens zijn. Prima, zij moeten wat mij betreft ook samen gaan werken met de natuurgenezers om tot resultaat te komen. Helaas zal dit niet zomaar gaan boteren met elkaar.

Waarom zou de natuur ons moeten helen dan?

We onderzoeken ons rot en we zijn nog steeds niet dichterbij een genezing gekomen of wat dan ook. Als je dan eens kijkt naar een alternatieve arts, zoals Wernard Bruining van Mediwiet, dan heeft hij heel veel bereikt. Wat dit is, is een verbetering van de levenskwaliteit. Dat heb ik zelf bij mijn moeder ervaren, toen we haar wietolie gingen toedienen. Alle pillen en chemo maakte haar alleen maar zwakker. Hoe kan het toch dat een plant dan veel betere effecten heeft? Kom op, de natuur moet ons helen, wie anders? Hoe kan een medicijn, dat bedacht is door een mens, ons nou genezen. Dat is niet alleen maar onlogisch maar ook nog eens toxisch. We gaan in de toekomst meemaken hoe we deze verschrikkelijke ziekte gaan bestrijden. Wel kan ik jullie vertellen dat er meer natuurlijke behandelingen aan te pas gaan komen. Het probleem is echter dat deze nu nog te onbekend zijn of als kwakzalver-behandelingen worden gezien.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square