Kanker-update

August 14, 2019

Uit een Amerikaans onderzoek is gebleken dat kanker niet te maken heeft met slechte genen of pech. Bepaalde artsen uit de USA zijn wat meer op de hoogte dan Nederlandse-artsen. Dit is wat mij betreft opmerkelijk te noemen. Kanker is dus niet genetisch bepaald. Door leefstijl en voeding kun je bepaalde genen aan- of uitzetten, net zoals bacteriën dat kunnen. Er is een verschil tussen genen en gen-expressie. Het grootste probleem in de hedendaagse samenleving is dat ons immuunsysteem niet optimaal is. Wat ik heel mooi vind, is dat ons lichaam zichzelf continu gegenereerd, oftewel hersteld. Alle cellen worden dus ''geüpdatet''. Iedere dag worden er 10.000 abnormale kankercellen in het lijf aangemaakt, kun je je dan wel realiseren dat het imuunsysteem het zwaar heeft het elke dag. En dan zitten wij te zeuren dat we 8 uur per dag moeten werken. We moeten kijken naar de toxische factoren en de oorzaak van de achteruitgang van het immuunsysteem. Er zijn verschillende natuurlijke therapieën tegen kanker, Welke ik later ga belichten op deze website. In de Verenigde Staten zijn ze hiermee vol op bezig. Wat ik hierbij moet vermelden, is dat deze therapieën niet tegen kanker vechten, maar het immuunsysteem versterken.