Kanker-update

Uit een Amerikaans onderzoek is gebleken dat kanker niet te maken heeft met slechte genen of pech. Bepaalde artsen uit de USA zijn wat meer op de hoogte dan Nederlandse-artsen. Dit is wat mij betreft opmerkelijk te noemen. Kanker is dus niet genetisch bepaald. Door leefstijl en voeding kun je bepaalde genen aan- of uitzetten, net zoals bacteriën dat kunnen. Supplementen ondersteunen voeding. Doe er je voordeel mee en bestel ze hier goedkoop online. Er is een verschil tussen genen en gen-expressie. Het grootste probleem in de hedendaagse samenleving is dat ons immuunsysteem niet optimaal is. Wat ik heel mooi vind, is dat ons lichaam zichzelf continu gegenereerd, oftewel hersteld. Alle cellen worden dus ''geüpdatet''. Iedere dag worden er 10.000 abnormale kankercellen in het lijf aangemaakt, kun je je dan wel realiseren dat het imuunsysteem het zwaar heeft het elke dag. En dan zitten wij te zeuren dat we 8 uur per dag moeten werken. We moeten kijken naar de toxische factoren en de oorzaak van de achteruitgang van het immuunsysteem. Er zijn verschillende natuurlijke therapieën tegen kanker, Welke ik later ga belichten op deze website. In de Verenigde Staten zijn ze hiermee vol op bezig. Wat ik hierbij moet vermelden, is dat deze therapieën niet tegen kanker vechten, maar het immuunsysteem versterken.

Chemotherapie, bestraling en een operatie

Hoe moest men vroeger omgaan met een ziekte? De meest gezonde bevolkingsgroep op aarde kende kanker zowat niet. Wat gaat er mis? De huidige behandelmethoden zijn door de mens zelf verzonnen en dus niet natuurlijk. Dit wil niet zeggen dat deze niet effectief zijn, maar we moeten wel kritisch blijven als het om ziektes gaat. Bij mijn moeder heb ik ervaren dat chemotherapie niet alleen veel kost voor onze zorgverzekering, maar ook nog eens veel schade aan haar heeft toegebracht. Wat mij betreft, moeten de reguliere artsen en de natuurlijke remedie-liefhebbers meer samen gaan werken. Waarom vinden wij deze jungle-apothekers nou nog ''kwakzalvers''? De reguliere dokters hebben geen natuurlijke behandelingen zoals vitamine C injecties, detox-therapie en voedingstherapie om het immuunsysteem te versterken. Het versterken van het immuunsysteem draait kanker terug! 95% van alle kankersoorten zijn te voorkomen, in tegenstelling tot wat het KWF zegt, want zij beweren dat 35% van de kankersoort te voorkomen zijn. Graag hoor ik van hen waar dit op gebaseerd is. Desalnittemin gaat de zoektocht door, keep following me!

Kanker-update van mijn vriend met een hersentumor

Op 16 augustus 2019 heb ik mijn vriend met een hersentumor bezocht. Het gaat super met hem. Hij probeert van alles uit, van vitamine-brokken tot een operatie en van bestraling tot vitaminepillen van zijn koeien. Hij heeft nog moeite met praten en lopen, maar hij maakt het goed. Hij is zijn eigen vishandel begonnen en voelt zich er goed bij. Respect voor hem, want dokteren geven hem niet lang meer, helaas voor hen weet hij wel beter!

Tags:

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square