One apple a day, will throw your docter away?

Wanneer je bovenstaande quote leest, zul je denken dat dit onzin is. Helaas denken bepaalde bevolkingsgroepen hier anders over. Als je het mij vraagt, is dit waanzin, want waarom zouden er anders dokters bestaan? Wanneer je enkel en alleen appels eet, is dit uiteraard niet zo verstandig, omdat je dan bepaalde voedingsstoffen mist. Een appel beschikt over dusdanig veel gezondheidsvoordelen, dat deze je niet schaadt, maar juist gezond maakt. Appels bevatten veel vitamines en veel mensen hebben een vitaminetekort. Deze kun je aanvullen met supplementen, welke je hier goedkoop kunt bestellen. Een mens at dit vroeger al, maar tegenwoordig hebben wij supermarkten. Een leuke ontwikkeling met een variëteit aan producten. Van een sinaasappel tot een koetjesreep, alles wordt ons voorgeschoteld. Wat maakt de appel zo geneeskrachtig? De natuur is prachtig en bedoeld om ons te voeden. Helaas hebben we tegenwoordig te maken met voeding die ons vult in plaats van voedt. Desalniettemin zijn we wel gezond: toch? We werken allemaal aan ons lichaam en hebben een topbaan. Het is maar net wat je van het leven maakt. Helaas is 80% van de dokters corrupt, Samen met Ty van The Truth About Cancer in Amerika gaan wij ervoor zorgen dat deze dokters een andere baan mogen gaan zoeken. Wanneer je niks van voeding weet, hoor je hier niet thuis, doei!

Waarom een appel en geen banaan?

Dat een appel waanzinnig gezond is, mag niet worden onderschat. Een banaan daarentegen heeft ook veel gezondheids-benefits. Zo ken ik een meisje dat verslaafd is geraakt aan bananen. Wat denk je dat er met haar is gebeurd? Zij is ultiem gezond geworden. Wanneer jij elke dag een banaan eet, dan verklein je je kans op kanker, dit omdat dit mechanisme het immuunsysteem versterkt, dat is bij een appel ook zo. Persoonlijk ben ik een bananen-man, maar appelvrouwtjes zijn ook niet verkeerd. Vrouwen eten over het algemeen gezonder, want zij worden ouder, maar waarom zou dit toch zijn? Geen idee, hopelijk weet iemand van mijn volgers dit? Daarnaast behoedt het immuunsysteem, oftewel het magische menselijke helingsmechanisme, jou voor ziektes. Wil je weten wat de appel zo bijzonder maakt? Bekijk onderstaande video!

Fruit en ons immuunsysteem

Velen zweren bij het feit dat men twee stuks fruit per dag moet eten, dit is logisch. Echter is het maar net hoeveel calorieën jij verbrandt. Zit je de hele dag naar een scherm te kijken, dan dien je niet te veel fruitsuikers binnen te krijgen. Je kijkt dan naar het verband tussen verbruik en inname. Een vergeten vrucht zoals de VIJG, heeft weer andere gezondheidsvoordelen voor de mens. Wanneer je je gaat verdiepen in deze gezondheidsitems, dan zal je verstelt staan van de geneeskracht van moedernatuur. Maar dat de vijg de dokter uit de buurt houdt, is waanzin. Wat moeten we dan eten, nou kijk: zelf houd ik me aan een bepaalde remedie, helaas is dit in elk land anders. Een mens is gemaakt op voeding dat in ieder land voorradig is. Hier moet dus rekening mee worden gehouden. Als we kijken naar de gezondste bevolkingsgroep op aarde, de Hunza's, dan kunnen we deze leefstijl niet volledig kopiëren. Zo werkt dat ook met muziek. De één vindt dat leuk en de ander weer dit. Het is maar net waar jij vrolijk van wordt. In onderstaande video zie je de geneeskrachtige effecten van de vijf. Enjoy!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square