Een beschuit met hagelslag en Yoki

Vroeger, toen ik nog een klein manneke was, vroeg mijn moeder vaak wat ik wilde eten. Dat wist ik toen nog niet, waardoor wij hadden besloten om iets te eten wat ik s'ochtends wel door mijn strot kon krijgen. Daarna was deze jarenlange eet-ontbijt-stijl geboren. Zelf at ik dus elke ochtend drie beschuiten met hagelslag en dronk ik een glas Yoki. Nu zou ik dat niet meer willen. 'S ochtends had ik dan ook veel energie, maar besefte me wel dat dit soort voeding je enkel en alleen vult van in plaats van voedt. Na een aantal jaren deze gewoonte te hebben geadapteerd, wilde ik gaan experimenteren met voeding. Al snel viel mijn aandacht op de geweldige walnoot, deze blijkt een zeer goed effect op de hersenen te hebben. ''Maar waarom, Niels?''. Dat komt omdat de walnoot over veel gezonde vetten beschikt. Dit vet kan door de barrière van het brein heen stromen en daar zijn werk doen. Dit gegeven wordt onderbouwd op deze pagina. Walnootproducten kun je hier trouwens goedkoop bestellen. Meer informatie over de walnoot en zijn gezondheidseffecten, zie je in onderstaande, door de Brandstof van je Lichaam gemaakte, video. Het doel van deze video is bewustwording voor het feit dat voeding tegenwoordig zeer onderschat wordt.

De hersentumor en suiker uit yoki

De echte volgers van mijn website en alle gekoppelde kanalen weten dat ik een doodzieke vriend met een hersentumor heb. Met hem ben ik de uitdaging aangegaan voor het vinden van een ALTERNATIEVE behandeling tegen deze verschrikkelijke ziekte. Hennep bleek zeer goed te helpen, wat onvoorspelbaar is gebleken. Hij heeft zelfs vitamine brokken van koeien geprobeerd, en wat denk je? Hij kreeg bakken vol met energie! Energie en kanker gaan niet zo goed samen. Het mooie van de walnoot is, dat deze als het ware een kopie van onze brein betreft. Ook beschikt deze noot niet over suikers, wat ook vaak gerelateerd wordt aan kanker. De komende tijd houd ik mijn vriend in de gaten. Helaas gaat 99,9% van de patiënten met breinkanker binnen 10 jaar dood. Maar we moeten hoop houden!

Yoki en de aardbei

Dat Yoki uit aardbeien-sap bestaat, weet een kind. Helaas komen er dan weer veel (smaak- en geur) toevoegingen bij kijken, gek word ik ervan. Zelf dronk ik vaak Yoki en nu weet ik waarom. Dit vanwege het feit dat de aardbei mijn de hele leven lang al fascineert! Daarbij wilde ik dan ook altijd alles weten. Waarom wordt de ene persoon wel dik en de ander niet? Dat begreep ik als kind niet, maar dit is nu ik ouder ben geworden niks veranderd. Het is maar net bij welke dieet-adviseur je terecht kunt. Je moet niet denken dat ik diëtist of arts wil worden, maar ik haal het liefst de informatie uit succesverhalen, intuïtie, documentaires, echte gesprekken met alternatieve artsen en de ervaringen van naasten en vrienden. Hierbij hoop ik op een samenwerking tussen alle artsen in de wereld, dus ook met de ''kwakzalvers'' zoals ik :). Tenminste dat is wellicht jullie mening, ik lig er niet wakker van. In onderstaande video staan de (belangrijkste) gezondheidsvoordelen van de aardbei in een video gebaseerd op de Engelse taal. Kun je geen Engels? dan nodig ik je uit om deze videopagina te kijken.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square