Natuurgenezers versus reguliere pillenvoorschrijvers

August 14, 2019

Mijn doel is om alle ''kwakzalvers'' te laten samenwerken met reguliere artsen. Natuurlijk zijn er altijd voor- en tegenstanders. Als je het mij vraagt, is bijvoorbeeld de hennepplant even krachtig als een goed medicijn. Beide beïnvloeden op ons immuunsysteem, wat de sleutel tot een betere gezondheid is. Zelf heb ik bij mijn moeder deze twee stromingen gezien. Wat is nou het beste medicijn tegen kanker? Hier komen we enkel en alleen achter door een goede discussie. Zeg dan ook niet dat je HET medicijn tegen kanker weet, als je niet beredeneert op basis van de gevolgen. Dat is logicaverwarring! Kanker kan voortkomen uit chronische vermoeidheid. Wil je hier meer over weten, dan adviseer ik je naar deze pagina te kijken. Zou de stofwisseling hierin ook mee kunnen spelen? Kanker is genetisch bepaald, maar dat wil niet zeggen dat je met deze genen ook daadwerkelijk kanker krijgt. Wist je dat bepaalde bacteriën in het menselijk lichaam hierbij een rol kunnen spelen? Nou, dan weet je het nu!