Natuurgenezers versus reguliere pillenvoorschrijvers

Mijn doel is om alle ''kwakzalvers'' te laten samenwerken met reguliere artsen. Natuurlijk zijn er altijd voor- en tegenstanders. Als je het mij vraagt, is bijvoorbeeld de hennepplant even krachtig als een goed medicijn. Beide beïnvloeden op ons immuunsysteem, wat de sleutel tot een betere gezondheid is. Zelf heb ik bij mijn moeder deze twee stromingen gezien. Wat is nou het beste medicijn tegen kanker? Hier komen we enkel en alleen achter door een goede discussie. Zeg dan ook niet dat je HET medicijn tegen kanker weet, als je niet beredeneert op basis van de gevolgen. Dat is logicaverwarring! Kanker kan voortkomen uit chronische vermoeidheid. Wil je hier meer over weten, dan adviseer ik je naar deze pagina te kijken. Zou de stofwisseling hierin ook mee kunnen spelen? Kanker is genetisch bepaald, maar dat wil niet zeggen dat je met deze genen ook daadwerkelijk kanker krijgt. Wist je dat bepaalde bacteriën in het menselijk lichaam hierbij een rol kunnen spelen? Vitamines zie je steeds meer in supplementvorm, deze versterken het immuunsysteem. Deze kun je hier goedkoop bestellen.

De ''kwakzalvers''

Jarenlang zijn alternatieve artsen in een slecht daglicht gezet. Waarom eigenlijk? De geschiedenis leert hier meer over. Zelf ben ik mij gaan verdiepen in alle mogelijke behandelingen tegen kanker. Uiteraard zijn dit er zoveel, dat ik er soms nachten niet van heb kunnen slapen. Desalniettemin was mijn drijfveer zo groot dat ik op een gegeven moment wel in slaap viel. De junglefanaten zijn er niet voor niks. Zo heb ik wietolie bij mijn moeder getest, wat werkelijk een top ervaring was. Het was echter wel een experiment. Is het niet gevaarlijk om je moeder als proefkoning te gebruiken? Het antwoord daarop is ''nee'', dit vertelde mijn gevoel mij namelijk. In deze missie hoop ik dan ook dat mensen uit het reguliere circuit opstaan en mij gaan vertellen wat volgens hen het beste is. Chemokuren, bestraling en operaties zijn goede behandelmethodes, alleen moet het lichaam ook op zoek naar natuurlijke achtergronden. Zelf ben ik een health-nut, hierbij voel ik me goed.

De reguliere pillenverkopers

Mijn moeder heeft o.a. chemo ondergaan. Wat was dat een ellende! Ze kon zelfs de deurklink niet meer vasthouden zonder handschoen. Toen ik dit zag werd ik boos. Hoe haal je het in je hoofd dit te adviseren? Mijn moeder heeft me gevraagd om dit te accepteren en vertelde mij niet verder te willen leven. Dit begreep ik wel, want elke keer kregen we weer te maken met slecht nieuws. Achteraf denk ik dat dit wel een goede keuze is geweest, maar toch knaagde er iets in mij. Zelf ben ik in aanraking gekomen met medicijnen. Medicijnen hoeven niet per se slecht te zijn, echter zijn er altijd bijwerkingen. Zou een appel ook bijwerkingen hebben? Interessante discussie, denk ik zo. Zelf heb ik dokters gesproken die niet inzagen wat de alternatieve gemeenschap te bieden had. Wellicht hebben wij gewoon behoefte aan wat verse brandschone educatie betreffende ziektes, en kanker in het bijzonder. Wist je dat een koude douche het immuunsysteem/afweer versterkt? Dat is een mooi gegeven, want dat betekent ook (in)direct een wapen tegen kanker. Onderstaande video is mede mogelijk gemaakt door De Brandstof van je lichaam.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square