Gen-expressie

Wij weten allemaal dat wij afstammen uit het genetische materiaal van onze (voor)ouders. Wat echter weinig mensen weten, is dat hierop te acteren is. Genen beslissen hoe wij leven en wat onze gedachten hierover zijn. Echter kun jij door middel van omgevingsfactoren bepalen hoe de genen tot uitdrukking komen. Mijn genen zijn voornamelijk gevormd uit het genetische materiaal van mijn moeder. Mama heeft mij blauwe ogen en blonde haren gegeven. Mijn vader is verantwoordelijk voor mijn (harde) karakter. Deze twee factoren samen bepalen mijn gehele lichaam. Zelf denk ik dat ik hun dankbaar mag zijn voor wat zij mij gegeven hebben. Een fantastische samenwerking van genen! Mijn moeder was intens lief en intelligent en mijn vader heeft hierop ook veel overeenkomsten. Je zou kunnen zeggen dat ik een ''harde'' aardige vent ben. Mijn harde-kant laat ik niet zo vaak zien. Gen-expressie wordt steeds meer in het nieuws gebracht, omdat dit betekent dat je niet meer een ziekte hoeft te krijgen, die in de familie zit. Helaas heeft zowat niemand door dat dit veel zal gaan betekenen voor onze gezondheid.

Mijn moeder en maagkanker | debrandstofvanjelichaam.nl

Mijn moeder en de genen

Mijn moeder las zowat elke avond een boek, zij wist hoe je educatie het best tot je kan nemen. Zelf ben ik hierachter gekomen toen we haar wietolie gingen toedienen. Wat een fantastische ervaring was dat! Daarnaast ben ik mij gaan inlezen in alternatieve mogelijkheden tegen ziekten, en in het bijzonder tegen ''kanker''. Er is zoveel meer dan dat wij weten. Zoals ik al eerder vermeld heb, ontferm ik mij aan een samenwerking tussen beide genezingsfanaten. Mijn moeder had super-genen. Zij was helpend, creatief, muzikaal en meelevend. Een betere samenwerking van genen kan ik mij bijna niet bedenken. Echter was mijn vader een fantastische aanvulling op de genen van mijn moeder: hard en lief: een koningspaar. Waarom denken jullie nu, wat een onzin? Omdat jullie niet beseffen wat ik voor jullie kan betekenen. Kanker is een rot-ziekte, maar dit wil niet zeggen dat ik jullie hierbij niet kan helpen. Ben ik een arts? nee, is dat een probleem dan? Wanneer wij onze kennis gaan bundelen, zullen we tot zeer goede resultaten komen.

De brandstof van je lichaam en genen

Een tijdje geleden heb ik jullie verteld dat bacteriën genen in het lichaam aan- of uit kunnen zetten. Daarnaast bepaalt jouw levensstijl, en daarbij de voeding, jouw gezondheidsverloop in jouw leven. We moeten onze receptoren niet onderschatten. Zo heeft hennep ook een grote invloed op de genen. Wietolie kan kanker stopzetten of zelfs terugdraaien. Een vriend van mij heeft dit namelijk zelf ondervonden. Dit heeft alles te maken met ons immuunsysteem. Voeding is belangrijk in het voorkomen van ziektes. De hoeveelheid voeding ook. Wanneer het lichaam te maken krijgt met een overmaat aan voeding, dan is dit schadelijk. Zouden wij wellicht meer moeten leren van de meest gezonde voedingsgroep ter wereld met hun grote inname van vitamine B17? Helaas beseffen maar weinig mensen wat gezonde voeding in ons lichaam aanricht. Het is aan te raden deze website en Facebook te volgen. Het doel is om de gezondheid van Nederland, maar ook andere landen, te verbeteren! Volg me ook op Twitter voor overige essentiële informatie.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square