De chemokuur wordt steeds beter!

September 6, 2019

Afgelopen decennia is er veel veranderd in de bestrijding van kanker. Operatie, bestraling en chemo zijn in een treinsnelvaart verbeterd. Omdat ik deze behandelmethoden niet in een slecht daglicht wil zetten, ben ik mij gaan verdiepen in de chemokuur. De chemokuur bevat tegenwoordig zelfs broccoli-extract! De natuur kan ons helen, maar dat kan de chemokuur zeker ook. Uit verschillende betrouwbare bronnen en succesverhalen, heb ik vernomen dat we progressie aan het maken zijn. Deze chemische behandeling zorgt ervoor dat tumoren slinken, zodat deze beter weg te halen zijn bij een operatie. Mijn tante heeft nu ook een behandeling, gebaseerd op chemo. Zij voelt zich er niet altijd goed bij, maar de uitkomst is wat telt. De prognose is dan gelukkig ook zeer positief. Bij borstkanker is dit meestal het geval. Wietolie kan ook effectief zijn en ik ben er dan ook van overtuigd dat deze twee behandelingen naadloos op elkaar aansluiten. Mocht je twijfelen over deze combinatie, dan verwijs ik je graag door naar Wernard Bruining van de stichting Mediwiet.