De chemokuur wordt steeds beter!

Afgelopen decennia is er veel veranderd in de bestrijding van kanker. Operatie, bestraling en chemo zijn in een treinsnelvaart verbeterd. Omdat ik deze behandelmethoden niet in een slecht daglicht wil zetten, ben ik mij gaan verdiepen in de chemokuur. De chemokuur bevat tegenwoordig zelfs broccoli-extract! Vitamines zijn belangrijk bij het behandelen en voorkomen van kanker. Deze kun je hier goedkoop bestellen. De natuur kan ons helen, maar dat kan de chemokuur zeker ook. Uit verschillende betrouwbare bronnen en succesverhalen, heb ik vernomen dat we progressie aan het maken zijn. Deze chemische behandeling zorgt ervoor dat tumoren slinken, zodat deze beter weg te halen zijn bij een operatie. Mijn tante heeft nu ook een behandeling, gebaseerd op chemo. Zij voelt zich er niet altijd goed bij, maar de uitkomst is wat telt. De prognose is dan gelukkig ook zeer positief. Bij borstkanker is dit meestal het geval. Wietolie kan ook effectief zijn en ik ben er dan ook van overtuigd dat deze twee behandelingen naadloos op elkaar aansluiten. Mocht je twijfelen over deze combinatie, dan verwijs ik je graag door naar Wernard Bruining van de stichting Mediwiet.

Mijn moeder en de chemokuur

Aangezien ik ervaring heb opgedaan betreffende wiet en kanker, vertel ik jullie hier graag meer over. Wij, mijn familie en ik, hebben ons kapot gelachen door het hennepgoedje. Het versterkt zelfs de zintuigen! Snap je nu waarom het soms raar overkomt dat ik jullie op een humoristische manier van educatie voorzie. Humor en kanker kun je natuurlijk niet met elkaar vergelijken, maar het feit dat mijn moeder hier een verbeterde levenskwaliteit door kreeg en weer begon te lachen, ben ik hier toch anders over na gaan denken. Lachen is gezond en als je kanker hebt, verbetert dit het immuunsysteem. Mijn moeder kreeg chemotherapie, gebaseerd op een nieuw experiment. Ze verloor hierdoor haar prachtige blonde haren niet. Dat was voor mijn moeder heel belangrijk. Wanneer je een mooie bos haren hebt, wil je deze natuurlijk niet verliezen. Wel was het zo dat de behandeling wat bijeffecten had. Zo kon ze de deurklink niet aanraken zonder handschoen. Mijn moeder moest de chemo helaas staken, omdat ze er te ziek van werd. Uiteindelijk hebben mijn broer en ik ervoor gezorgd dat ze haar verjaardag nog wist te halen. Dit hebben we te danken aan de hennepolie.

De toekomst van de chemokuur

Tegenwoordig is de chemokuur bedoeld voor kankerpatiënten. Omdat wij verschillende soorten kanker kennen, zijn de behandelingen ook per ziekte anders. Elk stadium kent een andere kuur. Wat mij het meest bijgebleven is, is de zogenaamde cold-kuur. Deze bootst een mechanisme in het lichaam na, waarbij koude therapie verfrissend werkt voor de afweer. Meer informatie hierover vind je op de website www.voedingenkankerinfo.nl. Het idee is dat de chemokuur steeds wat minder heftig gaat worden, zodat meer mensen hier in de toekomst gebruik van kunnen gaan maken. Wist je trouwens ook dat een koude douche als anti-kanker werkt? De brandstof van je lichaam heeft hier een video van gemaakt. Het idee is dat je de douchebeurt begint bij warm water, waarna een minuut lang lauw/koud water op het lichaam wordt gesproeid. Deze opvatting stampt af van de mensen die op koude gebieden op deze aardkloot leven. Zij zijn ervan overtuigd dat dit het immuunsysteem verbetert en dus bijdraagt in de strijd tegen kanker. Ervaar het zelf!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square