De amandel | De gezondheidsvoordelen van deze noot

De amandel

Omdat velen niet weten welke gezondheidsvoordelen bepaalde voedingsmiddelen hebben, is de brandstof van je lichaam video's gaan maken. Een beeld zegt namelijk meer dan duizend woorden. De amandel is onder andere gezond voor het hart. Qua vitamines bevat de amandel vitamine A en vitamine K. Vitamine A is goed voor het zicht en vitamine K voor de botten. Amandelen zijn ook goed voor de amandelen in het lichaam en voor het hart. Vitamines en mineralen zijn belangrijk voor een goede gezondheid en op deze website kun je ze voordelig bestellen. De amandel vindt zijn oorsprong in Egypte. De mensen in Egypte hebben in de jaren 80 van de vorige eeuw de noot gepresenteerd in Europa en daarna gebracht naar Nederland. Amandelen zijn er in verschillende vormen en maten. De witte amandel wordt het meest verkocht en zelf eet ik ze ook weleens. Ze zijn lekker zacht van textuur en heerlijk voor de verbetering van de buikspieren. Doe jij weleens buikspieroefeningen? Kies er dan voor om daarna wat noten te eten, dit versnelt de vetverbranding en verbetert spierherstel. Hieronder zie je de gezondheidsvoordelen van de amandel in een video. Enjoy!

Een van de meest gezonde noten op aarde!

De amandel is een van de meest gezonde noten ter consumptie voor de mens. Het vertegenwoordigt een gezondheidsknaller met helende kenmerken! Het is goed voor de darmen, bloeddruk en heeft daarnaast nog tal van andere gezondheidsvoordelen. Zo biedt deze noot onder andere bescherming voor de weerstand, tanden en het zicht. Het zicht wordt verbeterd door vitamine A, welke ook te vinden is in wortels. Want heb jij weleens een konijn met een bril op gezien? Amandelen zijn dus een goede aanvulling op jouw dieet. Noten eten is in het bijzonder echt aan te raden. Waarom is de amandel zo fantastisch? Dit omdat het een zeer hoge voedingswaarde heeft met veel gezonde vetten, waaronder omega-3-vetten. Bovenstaande video wordt mede mogelijk gemaakt door DJ Rephoric. Volg naast mijn blogs ook mijn YouTube-kanaal voor brandschone educatie!

Tags:

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square