De amandel | De gezondheidsvoordelen van deze noot

De amandel

Omdat velen niet weten welke gezondheidsvoordelen bepaalde voedingsmiddelen hebben, is de Brandstof van je lichaam video's gaan maken. Een beeld zegt namelijk meer dan duizend woorden. Hierbij de gezondheidsvoordelen van de amandel. Enjoy!

Een van de meest gezonde noten op aarde!

De amandel is een van de meest gezonde noten ter consumptie voor de mens. Het vertegenwoordigt een gezondheidsknaller met helende kenmerken! Het is goed voor de darmen, bloeddruk en heeft daarnaast nog tal van andere gezondheidsvoordelen. Zo biedt deze noot onder andere bescherming voor de weerstand, tanden en het zicht. Mede mogelijk gemaakt door DJ Rephoric. Volg het youtube-kanaal voor brandschone educatie!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square