De appel en kanker | Het verband!

August 22, 2019

Net zoals de amandel heeft de appel spectaculaire gezondheidsvoordelen! Zo weinig mensen beseffen dit, vreemd hé? Onze genezingszorg is verdeeld in twee kampen. Wil je meer lezen over de definitie van deze groep ''artsen'' dan verwijs ik je graag door naar dit artikel. Wist je dat de chemokuur echter ook goed kan werken tegen kanker? Wat betreft onze gezondheidszorg, geeft de ene groep geeft niks om de appel en de andere wel. Dit begrijp ik niet, want de appel heeft ons zoveel te bieden. Het werkt tegen eczeem en verbetert het zicht. Waarom dan niet tegen kanker? Het immuunsysteem speelt de meest essentiële rol in de behandeling tegen kanker. Wist je dat vitamine C ook kankercellen doodt? Check onderstaande video. Onze groene vriend acteert hierop! In mijn laatste update heb ik niks over de appel verteld, vandaar deze blog. Hebben we de dokter dan wel nodig, hoor ik jou vragen? Natuurlijk, maar men moet niet denken dat je met één appel per dag te genezen bent. Het groene monster is een geschenk uit de hemel. Deze waanomgeving heeft dit voor ons geregeld. Het bevat wel fruitsuiker, maar dat is naar mijn idee niet zo'n probleem. De vele vezels hebben hierop betrekking. Een kokosnoot kan gevaarlijk zijn, maar de appel is heel onschuldig. Er is een zangeres die ook veel appels eet, namelijk Rita Ora. Kijk eens hoe mooi zij daarvan is geworden! Zo ben ik dus dol op dames en appels.

 

De appel en de verandering ons lichaam

De appel werkt ook op onze gen-expressie, wauw! Ons lichaam is gebouwd op onze voeding, maar beweging speelt ook mee. Een appel kan rollen, dus dit is logisch. Zelf eet ik veel bananen, omdat ik van een bekende dame heb gehoord dat je van tien bananen per dag gezond kan worden. Dit geloofde ik natuurlijk niet, maar zij zweert hierbij. Zelf weet ik wel beter, want de appel mogen we niet uit het oog verliezen. Vroeger maakte mijn moeder beschuiten met hagelslag en stukjes van deze fantastische vrucht. Thee werkt op die manier, ook tegen kanker, mooi hé! Meer fantastische feiten over het verband tussen het uit een boom gevallen fruit en zijn gezondheidseffecten op het menselijk lichaam vind je in onderstaande video.