De appel en kanker | Het verband!

Net zoals de amandel heeft de appel spectaculaire gezondheidsvoordelen. Weinig mensen beseffen dit, vreemd hé? Onze genezingszorg is verdeeld in twee kampen. Wil je meer lezen over de definitie van deze groep ''artsen'' dan verwijs ik je graag door naar dit artikel. Wat betreft onze gezondheidszorg, geeft de ene groep geeft niks om de appel en de andere wel. Dit begrijp ik niet, want de appel heeft ons zoveel te bieden. Het werkt tegen eczeem en verbetert het zicht. Waarom dan niet tegen kanker? Het immuunsysteem speelt de meest essentiële rol in de behandeling tegen kanker. Wist je dat vitamine C ook kankercellen doodt? Check onderstaande video. Vitamine C kun je hier goedkoop in supplementvorm bestellen. Onze groene vriend acteert hierop! In mijn laatste update heb ik niks over de appel verteld, vandaar deze blog. Hebben we de dokter dan wel nodig, hoor ik jou vragen? Natuurlijk, maar men moet niet denken dat je met één appel per dag te genezen bent. Het groene monster is een geschenk uit de hemel. Onze natuur heeft dit voor ons geregeld. Het bevat wel fruitsuiker, maar dat is naar mijn idee niet zo'n probleem. De vele vezels hebben hierop betrekking en zorgen ervoor dat suiker uit de appel minder snel wordt opgenomen dan geraffineerde suiker.

De appel en de verandering in ons lichaam

De appel werkt ook op onze genexpressie, wauw! Genexpressie is niks anders dan de manier waarop externe factoren acteren op ons lichaam. Een externe factor is bijvoorbeeld voeding. Ons lichaam is gebouwd op onze voeding, maar beweging speelt ook mee. Zelf eet ik veel bananen, omdat ik van een bekende dame heb gehoord dat je van tien bananen per dag gezond kan worden. Dit geloofde ik natuurlijk niet, maar zij zweert hierbij. Zelf weet ik wel beter, want de appel mogen we niet uit het oog verliezen. Vroeger maakte mijn moeder beschuiten met hagelslag en stukjes van deze fantastische vrucht. Thee werkt op die manier, ook tegen kanker, mooi hé! Meer fantastische feiten over het verband tussen het uit een boom gevallen fruit en zijn gezondheidseffecten op het menselijk lichaam vind je in onderstaande video.

Gezonde voeding en onze appel

Dat deze krachtpatser een verrijking van onze gezondheid is, is logisch. Over wat wij moeten eten om gezond te blijven, is veel discussie. Dat is te begrijpen want er zijn zoveel diëtisten. Zij doen goed hun werk, maar wat moet je nou geloven? Zelf kan ik wel spreken van goed verstand en een uiterst goede manier van educatie. Lees mijn website en blogs om meer te leren over de manier waarop we ons zouden moeten voeden. Wil je bijvoorbeeld weten wat een gezond dieet is, lees dan deze blog. Appels kennen veel gezondheidsvoordelen en veel vitamines en mineralen. Zo vind je in appels vitamine A en vitamine C en de mineralen fosfor en selenium. Beter jouw leven en eet eens wat vaker een appel!

Een lekker wijf en een appel
Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square