De appel en kanker | Het verband!

Net zoals de amandel heeft de appel spectaculaire gezondheidsvoordelen! Zo weinig mensen beseffen dit, vreemd hé? Onze genezingszorg is verdeeld in twee kampen. Wil je meer lezen over de definitie van deze groep ''artsen'' dan verwijs ik je graag door naar dit artikel. Wist je dat de chemokuur echter ook goed kan werken tegen kanker? Wat betreft onze gezondheidszorg, geeft de ene groep geeft niks om de appel en de andere wel. Dit begrijp ik niet, want de appel heeft ons zoveel te bieden. Het werkt tegen eczeem en verbetert het zicht. Waarom dan niet tegen kanker? Het immuunsysteem speelt de meest essentiële rol in de behandeling tegen kanker. Wist je dat vitamine C ook kankercellen doodt? Check onderstaande video. Onze groene vriend acteert hierop! In mijn laatste update heb ik niks over de appel verteld, vandaar deze blog. Hebben we de dokter dan wel nodig, hoor ik jou vragen? Natuurlijk, maar men moet niet denken dat je met één appel per dag te genezen bent. Het groene monster is een geschenk uit de hemel. Deze waanomgeving heeft dit voor ons geregeld. Het bevat wel fruitsuiker, maar dat is naar mijn idee niet zo'n probleem. De vele vezels hebben hierop betrekking. Een kokosnoot kan gevaarlijk zijn, maar de appel is heel onschuldig. Er is een zangeres die ook veel appels eet, namelijk Rita Ora. Kijk eens hoe mooi zij daarvan is geworden! Zo ben ik dus dol op dames en appels.

De appel en de verandering ons lichaam

De appel werkt ook op onze gen-expressie, wauw! Ons lichaam is gebouwd op onze voeding, maar beweging speelt ook mee. Een appel kan rollen, dus dit is logisch. Zelf eet ik veel bananen, omdat ik van een bekende dame heb gehoord dat je van tien bananen per dag gezond kan worden. Dit geloofde ik natuurlijk niet, maar zij zweert hierbij. Zelf weet ik wel beter, want de appel mogen we niet uit het oog verliezen. Vroeger maakte mijn moeder beschuiten met hagelslag en stukjes van deze fantastische vrucht. Thee werkt op die manier, ook tegen kanker, mooi hé! Meer fantastische feiten over het verband tussen het uit een boom gevallen fruit en zijn gezondheidseffecten op het menselijk lichaam vind je in onderstaande video.

Gezonde voeding en onze appel

Dat deze krachtpatser een verrijking van onze gezondheid is, is logisch. Over wat wij moeten eten om gezond te blijven, is veel discussie. Dat is te begrijpen want er zijn zoveel diëtisten. Zij doen goed hun werk, dus overleg met je therapeut is verstandig. Als ze mij maar niet gaan vertellen dat de appel ongezond is, want dat is waanzin! Het gaat zelfs zover dat ik dan boos word. Mijn moeder begreep dat niet zo goed, maar ze accepteerde dat wel. Wat heeft mijn moeder dan met appels te maken? Zij maakte zelf appel-compote om mij te behoeden voor ziektes. Ze deed er wel suiker bij, maar goed iedereen maakt fouten, dacht ik. Zij was zo intelligent dat zij ervan overtuigd was dat, dit geen probleem hoefde te zijn. Tot slot zorgt deze oer-vrucht voor een eliminatie van chemische stoffen. Smakelijk eten!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square