De familie is als een doos bonbons

Uit Chinees onderzoek is gebleken dat familie meer voor elkaar kan betekenen dan dat vooraf gedacht was. Dat mijn familie leuk is, is logisch! Genetisch bepaalde vruchten verklaren deze wetenschappelijk ontdekking. Mijn familie betekent veel voor me en ik heb dan ook leuke tantes en leuke neven en nichten. Ook mijn omen zijn heel aardig voor me. Bij mijn familie voel ik me echt thuis. Waarom zou ik familie vergelijken met voeding? Vroeger zeiden ze weleens dat tantes zoet zijn, wat betekent dat ze goed voor je zijn. Mijn peettante vertelde mij dat ik een betere gitarist was dan de lerares, dat was zo grappig. Muzikaliteit is dan ook heel belangrijk. Meer over mijn muzikale carrière lees je hier. Bonbons vind ik lekker omdat chocolade intens gezond kan zijn. Is mijn familie dan ook gezond? Dit is zeker het geval en vier familieleden zijn een tijdje geleden genezen van kanker. Het klinkt misschien raar, maar ik houd veel van mijn familie. Leuke mensen doen ''gezonde dingen''. Bonbons bevatten goede elementen voor het brein en de breingezondheid van mijn familie zou je hiermee kunnen vergelijken. Samen maken we elkaar sterker en gezonder!

Chocolade en mijn familie

Beide zijn gelukkig gezond, alhoewel mijn peettante kanker had. Gelukkig gaat het nu goed met haar, daar ben ik eigenlijk heel erg blij mee! Een lang en gelukkig leven is dus als een bakje snoepgoed. Dieren en mensen lijken één te zijn, maar dieren eten geen chocolade dus voer ze dat alsjeblieft ook niet. Dit heb ik van mijn neef, de dierenarts, geleerd. Ik ben klaar met het dierenleed en ben dan ook lid van het WWF. Hoe kun je bonbons nou vergelijken met familie? Door het eten van bonbons wanneer je samen bent, creëer je een leuk moment, wat betekend dat je een meer samenhorigheid gevoel krijgt. In pure chocolade zitten ook vitamines zoals vitamine K, wat goed is voor de botten en vitamine E, dat goed is voor het brein. Overweeg jij om supplementen naast voeding te slikken, kies dan voor supplementen op deze website. Voeding en vitamines en mineralen zijn goed voor het brein en gezonde gedachten deel ik ook met mijn familie. Voor meer informatie over gezonde voeding en een lang en gelukkig leven, dien je deze website te blijven volgen, keep follow me.

Mijn peettante kust een ijsje

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square