De familie is als een doos bonbons | Part 1

Uit Chinees onderzoek is gebleken dat familie meer voor elkaar kan betekenen dan dat vooraf gedacht was. Dat mijn familie geniaal is, is logisch! Genetisch bepaalde vruchten verklaren deze wetenschappelijk ontdekking. Mijn favoriete neef is als een vlinder; lief en zacht. Ho ho, dat betekent dus niet dat ik homo ben! Tante Riki daarentegen bewijst het tegendeel door zich te verkleden als mijn moeder. Waarom zou zij dit doen? Geen idee, maar ik moet daar zo hard om lachen. Mijn peettante vertelde mij dat ik een betere gitarist was dan de lerares, dat is waanzin! Bonbons vind ik lekker omdat chocolade intens gezond kan zijn. Is mijn familie dan ook gezond? oordeel zelf, zou ik zeggen. Sorry voor mijn taalgebrek maar wanneer je zoveel van je familie houdt, dan zeg je wel eens gekke dingen, wazig hé?

Chocolade en mijn familie

Beide zijn gelukkig gezond, alhoewel mijn peettante kanker heeft. Gelukkig gaat het nu goed met haar, daar ben ik eigenlijk heel erg blij mee! Een lang en gelukkig leven is dus als een bakje snoepgoed. Dieren en mensen lijken één te zijn, maar dieren eten geen chocolade dus voer ze dat alsjeblieft ook niet! Dit heb ik van mijn neef, de dierenarts, geleerd. Ik ben ''done'' met dat dierenleed! Voor meer informatie over gezonde voeding en een lang en gelukkig leven, dien je deze website te blijven volgen, keep follow me and my girls!

To be continued...

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square