Mijn moeder en detox-thee tegen kanker


In mijn missie om mijn moeder beter te maken, heb ik detox-thee voor haar gekocht. Deze thee was gebaseerd op wonderbaarlijke vruchten uit onze mooie natuur. Mevrouw Essiac weet waarom. Mijn tante moest zo hard lachen toen ik dat voor haar gekocht had, maar wat zij niet doorhad, is dat dit ook tegen kanker kan werken. Bepaalde ingrediënten in thee werken namelijk gif-werend. In een Amerikaanse documentaire heb ik namelijk gezien dat bepaalde soorten thee een anti-kanker effect hebben. Lees meer over thee tegen kanker in dit artikel. Aardbeienthee is ook heel gezond, meer over de gezondheidsvoordelen van deze meest fantastische vrucht zie je in onderstaande video. Mocht je kanker hebben, dan is thee zeker aan te raden. Mijn moeder leek hier niet zozeer in te geloven. Deze mening moest ik dan ook accepteren. Detox thee kun je hier gemakkelijk en goedkoop bestellen.

Nederlandse video over de gezondheidsvoordelen van de aardbei


Tags:

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square