De wonderbaarlijke appel | De essentie!

De appel kent zeer veel gezondheidsvoordelen. Wat velen niet weten, is dat deze ook tegen kanker werkt. Waarom niet? De natuur is geweldig en deze mag in Nederland ook wel schoner worden. Vitamine C uit appels gaat ook kanker tegen, 100% zeker. Hierover zie je meer in deze video. Waarom appels uit Nederland? De appel kent verschillende food-benefits, deze zie je in onderstaande video. Een vriendin van mij uit het Midden-Oosten eet vaak appels en zij is extreem gezond. Daarnaast ken ik een oud kanker patient die, naast een gevarieerd voedingspatroon, veel bananen eet. Zij is daarna totaal kanker-vrij verklaard! Een uitgebalanceerde- en een gezonde voedingsgewoonte is benodigd tegenwoordig. Op tv zie ik soms goede programma's over fruit en kanker, heel mooi. Mijn moeder las vroeger ook vaak boeken over ziektebeelden en fruit. Het verband daar tussen is voor mij gemakkelijk te verklaren. Wat ik zelf vaak doe, is appels kopen wanneer ze in de aanbieding zijn. Meer informatie over deze vrucht wordt binnenkort op deze website toegevoegd.

De jungle

Omdat ik zelf drie maanden naar Amerika ben geweest, weet ik dat er in de jungle in Hawaii fantastische vruchten bestaan. De appel groeit daar ook, dus de Hawaiianen zouden dat kunnen beamen. Als ontbijt krijgt men daar ook alleen fruit. Brood is bij te bestellen, dus dat hebben mijn vriend en ik destijds ook gedaan. Appels zijn rond en mooi van kleur, sprankelend en hard. Kanker komt in de jungle dan ook minder vaak voor. Deze schone natuur regelt dat. In het ziekenhuis is kanker goed te verhelpen, dus het zou logisch zijn als daar appels verkocht zouden worden. Is dit niet het geval, dan laat het mij maar weten, dan regel ik wel iets. Mocht ik dat niet kunnen, dan hoop ik dat artsen deze blog lezen. Bepaalde ziektes zijn echter bestand tegen fruit. Er zijn zelfs diëten zonder fruit, dat vind ik eerlijk gezegd waanzinnig en baanbrekend.

 

<