De wonderbaarlijke appel | De essentie!

De appel kent zeer veel gezondheidsvoordelen. Wat velen niet weten, is dat deze ook tegen kanker werkt. Waarom niet? De natuur is geweldig en deze mag in Nederland ook wel schoner worden. Vitamine C uit appels gaat dan met name kanker tegen, daarom zie je tegenwoordig ook weleens vitamine C injecties tegen deze verschrikkelijke ziekte. Dat vitamine C kankercellen doodt, zie je in deze video. Vitamine C bestel je hier eenvoudig en goedkoop online. Waarom appels uit Nederland? De appel kent verschillende food-benefits, deze zie je in onderstaande video. Een vriendin van mij uit het Midden-Oosten eet vaak appels en zij is extreem gezond. Daarnaast ken ik een oud kanker patient die, naast een gevarieerd voedingspatroon, veel bananen eet. Zij is daarna totaal kanker-vrij verklaard! Een uitgebalanceerde- en een gezonde voedingsgewoonte is benodigd tegenwoordig. Op tv zie ik soms goede programma's over fruit en kanker, heel mooi. Mijn moeder las vroeger ook vaak boeken over ziektebeelden en fruit. Het verband daar tussen is voor mij gemakkelijk te verklaren. Meer informatie over deze vrucht wordt binnenkort op deze website geplaatst.

De jungle

Omdat ik zelf drie maanden naar Amerika ben geweest, weet ik dat er in de jungle in Hawaii fantastische vruchten bestaan. De appel groeit daar ook, dus de Hawaiianen zouden dat kunnen beamen. Als ontbijt krijgt men daar ook alleen fruit. Brood is bij te bestellen, dus dat hebben mijn vriend en ik destijds ook gedaan. Appels zijn rond en mooi van kleur, sprankelend en hard. Kanker komt in de jungle dan ook minder vaak voor. Deze schone natuur regelt dat. In het ziekenhuis is kanker goed te verhelpen, dus het zou logisch zijn als daar appels verkocht zouden worden, als dat niet al het geval is. Er zijn zelfs diëten zonder fruit, dat vind ik eerlijk gezegd nogal vreemd. Hierbij moet je denken aan het ketogeen dieet, hierbij worden appels niet aangeraden, door het fructosegehalte dat ze bevatten.

Bepaalde bevolkingsgroepen en hun fruit-inname

De meest gezonde bevolkingsgroep ter wereld, de Hunza's, eten veel fruit. Voornamelijk vitamine B17 uit fruit consumeren zij. Vruchten, en de pitten in het bijzonder, zijn voor hen essentieel voor hun gezondheid. Mijn moeder gaf me vaak een appel mee naar school. Dit is logisch, gezien het feit dat fruit gezond is. Bananen zijn ook heel gezond en die eet ik nu heel vaak! Appel-thee bestrijdt ook kankercellen, meer hierover lees je in dit artikel. Het oervolk eet daarnaast zelfgebakken brood en veel noten. Noten bevatten ook vitamines, net zoals in de appel aanwezig zijn. In onderstaande video zie je de gezondheidsvoordelen van appels.

De toekomst van de appel

Zelf hoop ik dat de appel meer geteeld gaat worden in Nederland. Dit, zodat wij kunnen profiteren van de fantastische gezondheidseffecten van deze vrucht. De appel kent vele kleuren en dat is niet voor niks. Elke appel heeft een andere smaak, mooi he! Mocht je meer willen weten over het verband tussen voeding en kanker dan kan de Amerikaanse ''arts'' Ty Bollinger daar meer over vertellen. Hij en zijn vrouw zijn een mooi initiatief gestart tegen kanker, logisch want in de Verenigde Staten krijgt één op de twee mannen en één op de drie vrouwen met kanker te maken. Geniet van de appel en van zijn gezondheidsvoordelen!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square