Kanker als een stofwisselingsziekte | De kanker-professional weet niet altijd waarom

Kanker als een stofwisselingsziekte

Kanker kan worden gezien als een stofwisselingsziekte. Bepaalde experts vinden van niet, maar daar heb ik niks mee te maken. We mogen elkaar in Nederland tegenspreken, maar ik vind dit opmerkelijk. Het KWF lijkt mijn opinie niet altijd te bevestigen, prima, maar ze moeten ook naar mij luisteren. Mijn moeder had dit niet goed gevonden, sorry. Mijn moeder las elke avond een boek over ziektebeelden, dus zij was mega verstandig. Van mijn moeder heb ik na haar ziekte helaas niet kunnen leren wat de echte oorzaak van kanker nou daadwerkelijk is. Zelf weet ik wel beter. Een voor de bekende kanker-professional uit de V.S., zoals Ty Bollinger, weet ook dat kanker een stofwisselingsziekte lijkt. Deze arts doet echt goeie dingen voor deze wereld. Hij kan dit echter nog niet met 100% bevestigen. Zij zeggen dat één op de twee mannen en één op de drie vrouwen in Amerika kanker krijgt. Daar moet verandering in komen! Zelf expirimenteer ik veel met voeding en behandelingen, ik vind mezelf een soort proefkonijn. Deze bevestiging zorgt ervoor dat ik door kan gaan met mijn missie, bedankt!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square