Wat is gezondheid? | De samenvatting

September 3, 2019

Intents gezond willen we allen blijven, vandaar deze website. De laatste maanden heb ik veel blogs geschreven om jou van de nieuwste, brandschone educatie te kunnen voorzien. Een gevarieerde vorm van leren heeft mij dit gebracht. Alle informatie die deze website en alle gekoppelde social media kanalen bevat, is met zorg samengesteld en gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, desk research, gesprekken met familie, experimenteel onderzoek, documentaires en klinische proeven. Het doel van het verstrekken van deze informatie is het verbeteren van de volksgezondheid. De kosten van onze zorgverzekering zijn immers de pan uitgerezen, hoofdzakelijk door de kosten die gemaakt worden door welvaartziektes. Daarnaast wordt kennis beschouwd als macht, met deze kennis kun jij je gezondheid in eigen beheer nemen. Zelf ervaren is benodigd in deze samenleving.