Kanker update 2

Kanker

Hoewel hartaandoeningen meestal te voorkomen zijn en talloze medische ingrepen worden aangeboden, is kanker complexer te noemen. De diepere oorzaken van kanker zijn steeds moeilijker te vermijden, vooral in landen met een hoog inkomen. Erger nog, de standaardbehandelingen en screenings voor kanker veroorzaken waarschijnlijk zelf kanker! Het is waar dat kanker en hartaandoeningen veel risicofactoren delen. Maar kankerverwekkende stoffen in de ontwikkelde wereld worden bijna onmogelijk te vermijden. Glyfosaat wordt wereldwijd op velden gespoten. Het zit in ons grondwater en voedsel. Zelfs biologische gewassen kunnen sporen van het spul bevatten. En het blijkt dat dit kanker veroorzaakt. Toch is het moeilijk te vermijden. Straling door mobiele telefoons (een veel groter probleem in landen met een hoog inkomen) is een andere oorzaak van kanker. Mensen eten, werken en slapen de hele dag met deze apparaten. En met de introductie van het 5G-netwerk en een groeiende aanwezigheid van wifi-netwerken en Bluetooth-apparaten, is de straling moeilijker te vermijden. Supplementen lijken steeds meer welkom voor een gezond lichaam zonder kanker, deze kun je hier voordelig bestellen.

Om cholesterol laag te houden en hartziekten te voorkomen (trouwens een gigantische mythe), schrijven artsen Statines voor. Veel mensen slikken deze medicijnen elk jaar, en toch worden ze in verband gebracht met kanker. Asbest werd jarenlang royaal gebruikt en kwam zelfs voor in ons talkpoeder, en het veroorzaakt ook kanker. Zie hieronder de oorzaken van kanker opgesomd:

 • Toxines in conventionele sigaretten

 • Immuunsystemen verzwakt door medicijnen en vaccins

 • Commercieel zonnescherm

 • GGO's

 • Verkoold vlees

 • Bewerkte voedingsmiddelen

 • De mammogrammen

 • Amalgaamvullingen

 • Schoonmaakproducten

 • (Teveel) suiker

 • Toxische kankerbehandelingen

Hoewel sommige van deze dingen vermijdbaar zijn, zijn veel dat niet. In een poging om zoveel mogelijk geld te verdienen, hebben de farmaceutische en agrarische industrie de volksgezondheid weggegooid. Je kunt zelfs geen water drinken zonder jezelf bloot te stellen aan kankerverwekkende gifstoffen. Waterfilters en organische diëten snijden het gewoon niet meer. Tot slot zijn er zoveel kankerverwekkende stoffen, hier worden we niet vrolijk van!


Tags:

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
 • Facebook Basic Square
 • Twitter Basic Square
 • Google+ Basic Square