De ontstekingsremmende- en helende kracht van Boswellia Serrata

Boswellia Serrata

Het gaat hier om een tropische gele vrucht die voor veel wonderen kan betekenen voor de mensheid. Verspreid over de uitgedroogde heuvels van Zuidoost-India en in de grote stroken droog land over de afstand van Noord-Afrika tot het Midden-Oosten, staat een vertakte boom met een krachtige reputatie als meest helende struik ter wereld. Deze culturele en religieuze schat van een plant heeft sap en oliën die al vele eeuwen worden gebruikt als een veelzijdig genezend voedingsexemplaar. De unieke haveloze en bijna te grote boswella Serrata boom lijkt op bonsai, waaruit kostbare stoffen worden gewonnen. Dit is wetenschappelijk bekend en het medicijn zelf is meer algemeen bekend als wierook. Je herkent deze laatste naam misschien aan verschillende bijbelse teksten die je kunt beschouwen als een toonbeeld van de heilige betekenis. Tegenwoordig kun je boswellia serrata als capsule online kopen, echt een boost voor je gezondheid. Surf hiervoor naar deze website.

Waardiger dan goud

Wierook wordt door sommige als waardiger dan goud beschouwd. Het was een van de geschenken die geschikt waren voor een koning die de magiërs meenamen om aan de pasgeboren Christus te presenteren, nadat ze de lengte van Azië hadden doorkruist om Bethlehem te bereiken. Wierook werd ook beschouwd als een van de hoogst gewaardeerde valuta die in het Midden-Oosten werd verhandeld. Het had zelfs zoveel waarde dat de hogepriesters van Israël het als een kostbaar offer voor God zouden verbranden. Wierook is tegenwoordig lang niet zo populair- of gewaardeerd meer als toen, althans niet in het Westen. Maar het is zeker nog steeds in de buurt en het maakt een grote comeback in de natuurlijke geneeskunst. Ik hoop dat bij de samenwerking tussen de witjassen en de natuurliefhebbers hier aandacht aan besteed gaat worden. Vooral als er informatie komt over alles wat Boswellia serrata kan behandelen. Van helpen om dagelijkse wonden sneller te genezen en infecties te voorkomen, tot het behandelen en zelfs uitroeien van kanker (en alles daartussenin). Er is heel weinig dat wierook niet kan doen en de meest bekende- en meest effectieve vorm is de Frankincense wierook. Ook wordt hier olie van gemaakt waarbij huid- en hersenkanker te bestrijden is. Mocht je hier meer over te weten willen komen dan heeft Ty Bollinger een uitgebreid artikel op zijn website staan, ga hiervoor naar de website van The Truth About Cancer.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square