Essentiële oliën tegen kanker

Een essentiële olie is een van de krachtigste medicijnen ter wereld. Van het doden van virussen tot het bevorderen van ontspanning. Daarnaast kan het kalmerend werken voor huidschaafwonden en is het goed ter ondersteuning van het immuunsysteem. Deze oliën bieden talloze voordelen voor je leven. Essentiële oliën hebben duizenden jaren geschiedenis in de traditionele geneeskunde, in de oudste culturen. De Egyptenaren, Chinezen en Grieken gebruikten het allemaal. De oliën worden dus over de hele wereld gebruikt en steeds meer mensen ontdekken de voordelen van deze helende substanties. In de strijd tegen kanker wordt dit echter vaak over het hoofd gezien. Zo zou huidkanker kunnen worden behandeld door er Frankincense olie op te smeren. Deze essentiële olie is zeer krachtig in het vechten tegen kanker. Ook heb ik in een documentaire gezien dat iemand er een hersentumor mee heeft behandeld, de vloeistof werkt zo door de huid en de barrière en doodt zo kankercellen. Essentiële oliën zijn hier goedkoop te bestellen.

5 kanker-vechtende essentiële oliën

1. Frankincense

Frankincense is absoluut de nummer 1 in dit rijtje omdat het veel antikanker eigenschappen heeft. Het kan ook in de vorm van wierook worden gebruikt. Het is ontstekingsremmend, wat essentieel is in de behandeling tegen kanker. In het bijzonder is Frankincense een krachtige remmer van 5-lipoxygenase, een enzym dat verantwoordelijk is voor ontstekingen in het lichaam. Het goedje helpt ook de immuunfunctie te versterken en ziekte door gevaarlijke ziekteverwekkers te voorkomen. Het verbetert daarnaast ook de bloedsomloop, helpt stress verminderen en is ook een bekende pijnstiller. Van Frankincense olie is ook aangetoond dat het neurologische ondersteuning biedt, waaronder het vermogen om gifstoffen te vernietigen die tot neurologische schade kunnen leiden. Deze essentiële olie heeft echter verschillende voordelen naast de behandeling van kanker, waaronder het verlichten van artritispijn, het in evenwicht brengen van hormonen, het stimuleren van de gezondheid van de huid en het helpen van de spijsvertering.

2. Lavendel

De essentiële olie van lavendel bevat de fytochemicaliën perillylalcohol en linalool, die beide de genezing van kanker ondersteunen. Lavendel is niet alleen een bekende pijnstiller, echte lavendel is antitumoraal en heeft significante resultaten aangetoond bij het resetten van de geprogrammeerde celdood die gewoonlijk ontbreekt bij kankercellen. Er is waargenomen dat het het gewicht van tumoren vermindert en de celgroei remt. Essentiële olie van lavendel vermindert stress en ondersteunt de werking van het immuunsysteem. De slaapkwaliteit wordt daarnaast verbeterd. Depressie en angst worden verlicht. Dit helpt bij het ondersteunen van het immuunsysteem bij de vaak immuunsysteem-verslechterde kankerpatiënt.

3. Mirre

Mirre bevat een verscheidenheid aan krachtige helende eigenschappen. In termen van kanker vertoont de essentiële olie van mirre opmerkelijke effecten op de groei van kankercellen en bevat het ontstekingsremmende eigenschappen. Bovendien is het bekend dat mirre een gezonde hormoonbalans ondersteunt, wat essentieel kan zijn bij de genezing van kanker. Net als lavendel en Frankincense wordt mirre-olie al lang gebruikt als pijnstiller. Met al deze eigenschappen is mirre zeker een krachtige therapeutische ondersteuning voor je gezondheid.

4. Pepermunt

Bij pepermunt denk je meteen aan een snoepje, maar er is ook een goede olie van. Pepermunt is een andere "wonderolie", met een groot aantal voordelen. Studies hebben ook aangetoond dat essentiële olie van pepermunt antioxiderende en kankerremmende eigenschappen onthult, waardoor de groei van tumoren wordt onderdrukt. Bovendien bevat pepermuntolie anti-angiogene eigenschappen, die voorkomen dat tumoren hun eigen bloedtoevoer ontwikkelen.

5. Kurkuma

In laboratoria is gebleken dat curcumine enzymen zoals COX-2 onstekingen remmen die in potentie kanker kunnen veroorzaken. Daarbij wordt een gen geactiveerd dat tumoren onderdrukt, kankercellen afsnijdt van hun brandstof- en zuurstofbronnen en voorkomt dat kankerstamcellen teruggroeien Het is aangetoond dat essentiële olie van kurkuma in studies onderscheid maakt tussen normale en kankercellen, terwijl apoptose (dood van kankercellen) wordt bevorderd. Deze krachtpatser-olie heeft ook andere voordelen, waaronder: het helpen bij het reguleren van de bloedsuikerspiegel, het helpen van wonden om sneller te genezen, het voorkomen van de ziekte van Alzheimer en het verlichten van artritis.

De manier om het tot je te nemen is door een druppel achter je oor te doen, het gebruiken van een diffuser, in de huid masseren, opdrinken in een drankje of door er tandpasta van te maken.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square