Kan hennep vechten tegen eierstokkanker?

Hennep is een zeer veelzijdige en krachtige plant met alle voordelen van dien. Een vriend van me gebruikt het tegen zijn hersentumor met veelbelovende resultaten. De artsen hadden hem al afgeschreven, maar door het gebruik ervan leeft hij nu een goed leven. De tumor is sindsdien niet meer gegroeid en de kankercellen zijn niet meer agressief bevonden. De hennepplant blijkt een zege voor het lichaam van een mens te zijn. Daarnaast heb ik op deze website nog een artikel geschreven over het feit dat cannabinoïden uit hennep de zintuigen versterken. Wil jij hennepolie aanschaffen, bezoek dan deze website en bestel het hier. Zo zie je maar weer dat hennep veel voor een mens kan betekenen, maar geldt dit ook voor eierstokkanker? Een artikel uit oktober 2018 in het US News onthulde dat hennep nuttig kan zijn bij de behandeling en preventie van deze soort van kanker. Dit is goed nieuws want producten uit de natuur zijn altijd beter dan synthetische medicijnen en andere chemicaliën. De kracht van de natuur wordt hierbij bevestigd. Net als marihuana is hennep een variëteit van cannabis sativa. Waar marihuana werd ontwikkeld vanwege zijn verdovende effecten, wordt hennep al eeuwenlang gekweekt voor industrieel gebruik. Industriële hennep kan daarnaast ook worden gebruikt voor het maken van papier, textiel, kleding, touw, verf, isolatie, biobrandstof en voedsel.

Hennep als kankermedicijn

Sommige onderzoekers denken dat hennep dezelfde werking heeft als marihuana. Het bevat beide cannabinoïden. Deze stofjes zijn werkzaam in het lichaam van de mens omdat dit lichaam dit van nature ook bevat. Veelbelovend suggereren de bovengenoemde onderzoeksgegevens dat hennep kan helpen bij de bestrijding van eierstokkanker. Wanneer ze bij het onderzoek experimenten uitvoerde in buisjes met daarin gekweekte eierstokkankercellen en de van hennep afgeleide cannabinoïden konden de cannabinoïden de weefsels van de eierstokkankercellen doordringen en afbreken. Dit is belangrijk om uitzaaiingen tegen te gaan met alle fatale gevolgen van dien. Een andere studie toonde aan dat cannabis het niveaus van een stof die ontstekingen veroorzaakt verlaagt waarvan wordt aangenomen dat het een rol speelt bij de ontwikkeling van eierstokkanker. THC is een belangrijke stof die hennep bevat, dit vecht juist tegen kanker. Hierover heb ik veel geleerd van Wernard Bruining, ambassadeur van stichting Mediwiet. Absoluut een aanrader om de website eens te bezoeken en zijn video's te bekijken. De kracht van cannabis is groot, inclusief het hoge gehalte aan omega-3-vetzuren in hennep. Patiënten hebben een keuze in hun behandeling en ik hoop dat deze onderzoeken een effectieve en natuurlijke manier biedt om kanker te voorkomen en te bestrijden!


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square