Kruisbloemige groenten versus de reguliere geneeskunde

De genen kunnen niet veranderd worden, dat is wat de reguliere geneeskunde al tientallen jaren beweert. De meeste conventionele artsen zullen vandaag de dag tegen patiënten zeggen dat ze op moeten letten met wat ze eten. Dit in tegenstelling tot wat ze tegen mijn moeder met maagkanker zeiden, daar zeiden ze dat voeding losstaat van ziektes, volledig krankzinnig als je het mij vraagt! Mocht je mijn blogs en deze website al een tijdje volgen dat weet je dat het eten dat je eet zeer belangrijk is. Zo weet je al dat groene groenten zeer gezond zijn, lees hiervoor dit artikel. Elke keer dat je broccoli (het groene gezondheidsmonster), broccolispruiten, bloemkool of spruitjes nuttigt, zet het lichaam een ​​belangrijke voedingsstof in dit smakelijke voedsel om in een andere die volgens de wetenschap agressief is onderzocht op zijn potentieel tegen kanker. Deze geconverteerde voedingsstof, bekend als Diindolylmethane, of DIM, heeft een ongelooflijke belofte getoond in de strijd tegen kanker, met een krachtige chemobeschermende werking die kan helpen bij het voorkomen, onderdrukken en zelfs omkeren van kanker. Dit lijkt mij genoeg reden om kruisbloemige groenten wat vaker op het bord te leggen, eet jij deze vaak? Zo, niet is het wellicht verstandig om supplementen te gaan gebruiken. Deze kun je bestellen op deze website.

Hoe DIM kankercellen vernietigd

Wetenschappers hebben moeite om precies vast te stellen hoe DIM werkt om tumoren en kankercellen te bestrijden, omdat het op verschillende unieke manieren werkt om apoptose of geprogrammeerde celdood te induceren, en de aanwezigheid van kankercellen door het hele lichaam te remmen. Uit wetenschappelijk onderzoek is duidelijk worden dat DIM selectief tumorcellen aanpakt door vermenigvuldiging en verspreiding. Daarnaast veroorzaakt het ook dat deze schadelijke cellen in wezen zelfmoord plegen. Tests hebben uitgewezen dat borst-, prostaat-, baarmoederhals-, eierstok-, baarmoeder- en darmkankercellen allemaal het doelwit zijn van DIM en op een manier die gezonde cellen niet schaadt. Met betrekking tot prostaatkanker concludeerde een studie uit 2014, gepubliceerd in het tijdschrift PLoS One, dat DIM een veelbelovend chemobeschermend middel is dat naast sulforafaan het lichaam helpt bij het activeren van de juiste genen die het al bezit om kankercellen te bestrijden. Onderzoekers van de University of California, Berkeley, hebben ook ontdekt dat DIM bepaalde cellulaire stressresponsroutes activeert in prostaat- en borstkankercellen, waardoor ze gevoeliger worden voor eliminatie. Met andere woorden, deze actieve verbinding werkt als een soort soldaat door vijandelijk gebied binnen te vallen en het lichaam te helpen zich te ontdoen van schadelijke kankercellen.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square