Essentiële oliën | Wat zijn het en hoe worden ze gebruikt?

Essentiële oliën oftewel etherische oliën hebben een lange lijst met gezondheidsvoordelen. En het beste is dat je een olie kunt vinden voor jouw specifieke gezondheidsbehoeften. Sommigen van jullie geven er misschien de voorkeur aan om er gerechten mee op te fleuren of misschien geef je de voorkeur aan de zachte, aromatische effecten van een massage. Welke manier je ook kiest om deze oliën te gebruiken, je kunt het beste precies weten wat ze zijn en hoe ze kunnen worden aangebracht. Maar wat zijn essentiële oliën? Dit zijn vluchtige organische stoffen. Wat betekent dat? Ze verdampen. Dus, wanneer je een plantenstof stoomdestilleert, of het nu een hars is, een wortel, een bloesem of een boomschors, je destilleert deze plantenstoffen en wat er gebeurt is, door middel van een prachtige biochemie reactie, dat deze vluchtige organische stoffen vrijkomen via de stoomdestilleerder. Ze houden van vet en ze haten water, dat is wat we olie noemen. Ter vergelijking: dit zijn je vaste oliën. Kokosolie, amandelolie eb druivenpitolie zijn compleet anders, ze zijn niet vluchtig, wat betekent dat ze niet verdampen, ze zijn erg vet, ze worden uitgedrukt of ze worden met oplosmiddelen geëxtraheerd. Etherische ofwel essentiële oliën zijn ook online verkrijgbaar, ga hiervoor naar deze website.

Essentiële oliën en kanker

In een Amerikaanse documentaire heb ik gezien dat men etherische wierookolie gebruikt om een hersentumor te genezen. Het passeert letterlijk de bloed-hersenbarrière. De olie heeft het vermogen om rechtstreeks de cel in te gaan. Kun je nagaan hoe krachtig oliën kunnen zijn! Onderzoek heeft aangetoond dat deze oliën bijdragen om chemo effectiever te laten werken, en als je een oncoloog hebt die weet waar het op staat, zal die jou vertellen dat ze geen interactie hebben. Je kunt etherische oliën, chemo en bestraling in combinatie gebruiken. De oliën helpen bij bijwerkingen. Als ik dit had geweten had ik de oliën naast wietolie, detoxthee, smoothies, operaties en chemo bij mijn moeder ook wel willen toepassen op haar maagkanker. Ken je mensen met kanker? Leer dan van dit artikel, doe er je voordeel mee, deel dit met hen en bestel het online door op onderstaande banner te klikken.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square