Kunnen gifstoffen leiden tot hartaanvallen en kanker?

Als het om kanker gaat, ben ik altijd huiverig over wat ik schrijf, over hartaanvallen heb ik nog niet zoveel geschreven. We leven momenteel in een omgeving met zeer veel gifstoffen, wat doet ons lichaam hiermee? Wat wel zo is, is dat hartaanvallen en kanker de twee hoofdoorzaken van de dood zijn, laten we hier dan goed onderzoek naar doen. De resultaten uit de onderzoeken die tot nu toe gedaan zijn worden verkondigd door Dr. Jack Wolfson. Hij legt uit wat een lekkende darm is en hoe dit kan leiden tot hartaandoeningen en meer. Alles wat hij vertelt, heeft hij niet geleerd tijdens zijn studie medische wetenschappen. Hartaandoeningen zijn volgens hem een door de mens veroorzaakte ziekte. Artsen geven de diagnose door slechte brandstof van je lichaam (voeding) en chemicaliën. Wolfson benadrukt hoe belangrijk slaap en zonneschijn is, want je kunt discussiëren of zonneschijn nou juist kanker veroorzaakt of juist andersom waarbij je te weinig vitamine D binnenkrijgt. Volgens hem praten we over zware metalen en de juiste BIOLOGISCHE voeding. Daarnaast zegt Wolfson dat de chiropractor een bepalende rol speelt in de hedendaagse chemische omgeving. Hij heeft een unieke bekwaamheid om ziektes op te lossen. Ook supplementen zijn volgens de dokter belangrijk, deze kun je hier bestellen.

Een blokkade van het hart

Een lekkende darm is niet zo bekend onder mensen, zeker niet bij Wolfson, want hij heeft vier jaar lang de medische opleiding gevolgd, drie jaar interne geneeskunde, drie jaar cardiologie, jarenlang als praktiserend cardioloog gewerkt en hij had daar nog nooit van gehoord. En wat er in een lekkende darm gebeurt, is dat je gifstoffen en zware metalen in je lichaam hebt, daarnaast heb je vervelende voedseldeeltjes die door de darmwand komen en in de bloedbaan terechtkomen. Hierdoor komen er ontstekingen in het lichaam en gaat de gezondheid van het immuunsysteem achteruit. Hierdoor ontstaat er oxidatieve stress. Wil je weten wat oxidatie is? Lees dan dit artikel. Een lekkende darm ontstaat dus door gifstoffen en om terug te komen op bovenstaande vraag van dit artikel is een lekkende darm duidelijk een blokkade van het hart. Nogmaals, dit komt door slechte voeding en milieutoxines. Hartaandoeningen zijn door de mens veroorzaakt en kanker deels ook. Dit omdat een Nederlandse dokter in een documentaire verkondigde dat kanker altijd de oorzaak is van een overtal een chemische stoffen en een tekort aan essentiële voedingsstoffen.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square