Voeden in plaats van vullen

Echt voedsel is eten dat niet is geraffineerd. Wie eet er nou niet eens nepvoedsel? Er is zoveel te verkrijgen tegenwoordig dat men het verschil tussen voeden en vullen niet eens meer weet. Dit is een kwalijke zaak. Drie gemakkelijke woorden om te onthouden bij een goede gezondheid is: eet echt voedsel. Hierbij vermijd je kunstmatige ingrediënten die in eten worden gestopt. En de meeste mensen weten niet dat er meer dan tienduizend chemicaliën zijn die door de voedselindustrie zelf als GRAS worden aangeduid als algemeen erkend als veilig. En door ze als GRAS te bestempelen, kunnen ze een maas in de wet binnendringen waardoor ze nooit kunnen worden getest op menselijke veiligheid. Niet enkel en alleen dat, maar laat staan ​​in combinatie met alle andere, dus er is synergetische toxiciteit. Dus als je echt voedsel eet, vermijd je de chemicaliën. We hebben geen idee wat de chronische blootstelling aan veel van deze combinaties van chemicaliën zal doen. De complexe chemische termen op de labels maken het wel moeilijk om gezond te eten. We snappen er simpelweg niet veel van. Het is dus onmogelijk dat een gewetensvolle consument mogelijk het juiste voedsel in verpakt voedsel kan kiezen. Bij voeden passen ook gezonde supplementen. Weet jij al waar je ze besteld? Kijk anders even op deze website.

Eet zoals onze voorouders aten

Speel het veilig, eet echt voedsel. Dat betekent dat jij, of iemand die je kent of waar je van houdt, of die je betaalt, het eten klaarmaakt. Om voor 100% veilig te kiezen is zowat onmogelijk omdat je bijvoorbeeld toch weleens in een restaurant gaat eten, 80% tot 90% echt voedsel eten is het advies. In Oost-Europa wordt men bijna niet blootgesteld aan de bewerkte voedingsmiddelen. Ja, en je bent zoveel gezonder, je vermijdt zoveel uitdagingen als je deze benadering van een levensstijl volgt en jezelf voedt, en dan kun je alle uitdagingen vermijden, omdat je lichaam is ontworpen om gezond te blijven. Het wil gezond zijn en het is nooit ontworpen om naar een ziekte te gaan, dus je moet een arts zien die een medicijn gaat voorschrijven om dat te behandelen. Wanneer je echt voedsel eet, op de juiste manier traint, voldoende zonlicht ziet (vitamine D is zeer belangrijk), slaapt en beweging krijgt zal het lichaam zichzelf reguleren en geneest het zichzelf. Wat is echt voedsel? Voedsel zoals op bovenstaande afbeelding te zien is. Echt voedsel vind je in de supermarkt nauwelijks. Verse groene en en fruit vind je daar wel. Helaas is alles zowat bewerkt waarmee je kunt koken, dit maakt het lastig. Wil jij meer weten over voeden in plaats van vullen, houd dan deze website in de gaten!


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square