Wat kunnen tarwegras, chlorofyl en zonlicht bewerkstelligen in ons lichaam?

Sayer Ji, expert op het gebied van genezing op een natuurlijke wijze, bespreekt op de website van The Truth About Cancer wat tarwegras, chlorofyl en zonlicht met het lichaam kunnen doen. Over chlorofyl en zonlicht heb ik al eens geschreven. Geen zonnebrand, maar chlorofyl tegen huidkanker. Sayer vindt tarwegras echt geweldig, met zijn mooie groene kleur. Het is van tarwe, maar dan met minder gluten. Hij werkte samen met mensen die het gebruikten. De een werd er ziek van, de ander weer niet. Sommigen zouden zelfs geweldige genezende effecten voelen. Tijdens een onderzoek bij het zogehete hondenmodel, zagen ze de ziekte bij dieren volledig omkeren, en dan door enkel en alleen tarwegras poeder toe te dienen. Tarwegras en andere superproducten kun je hier bestellen. Dit voor een zeer lage prijs! Er blijken verschillende geheimen in tarwegras te zitten. Het bevat namelijk een grote hoeveelheid aan chlorofyl. Het blijkt dat chlorofyl een alternatieve energiebron is voor het menselijk lichaam. En eigenlijk hebben alle dieren dit vermogen. Het gaat als metaboliet de mitochondriën in. Het stelt de mitochondriën in staat om zonlichtenergie op te vangen, die de Krebs-cyclus foto-energie geeft op een zodanige manier dat het aanzienlijk meer ATP produceert, wat een soort van de energiemunt van het lichaam is, zonder toenemende oxidatieve stress. In principe kunnen we, als we voldoende chlorofyl in onze voeding hebben (tarwegras is een van de beste bronnen), direct zonlicht opvangen en hier energie uithalen. En het verhoogt niet alleen de productie en efficiëntie van ATP in ons lichaam, het verlengt de levensduur, tenminste in het regenwormmodel waarvoor ze het gebruiken. Qua zonlicht is rood bijvoorbeeld een golflengte die ook diep in ons weefsel doordringt. Het kan zelfs de schedel binnendringen en onze hersenen doordringen en onze hersenen van energie voorzien. Krijg je van de zon huidkanker? Zie hier onderstaande video!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square