Natuurlijke ''medicijnen'' die farmaceutische bedrijven niet kunnen repliceren

Er is vooral in Amerika en in Nederland, in mindere mate, veel ophef over de farmaceutische industrie. In deze blog lees je over de natuurlijke ''medicijnen'' die deze bedrijven niet kunnen repliceren. Bepaalde voedingsmiddelen die in de tuin groeien (lees medicijnen) blijken volgens Dr. Quillin anti-kanker te zijn. Een vrucht bevat suiker wat een schimmel graag zou willen eten, dus de plant moet zijn eigen bescherming creëren. Het creëert een stof genaamd fytoalexines, en dat wil zeggen dat de schimmel dood gaat als hij dat eet. Daarnaast bevat de druif resveratrol, wat intens gezond is en de farmaceutische bedrijven kunnen dit spul niet dupliceren. Het mooie van wat we hier hebben, is dat je een natuurlijke substantie niet kunt patenteren. En daarom kan de geneesmiddelenindustrie van tweehonderdtachtig miljard dollar per jaar niet zoiets effectiefs bedenken als dit. Van fytoalexinen, in rode en groene groenten en fruit, is aangetoond dat ze op dezelfde manier kankerwerend zijn als dat ze de plant beschermen tegen schimmels. Groente en fruit zitten boordevol geheimen.

De kracht van fruit en groenten

Er zitten minstens achtduizend verschillende carotenoïden en minstens twintigduizend verschillende bioflavonoïden in fruit en groenten. Neem nou de mango, welke anti-aging, antioxidant en ontstekingsremmend in het lichaam werkt. Maar waar we tegenwoordig mee te maken hebben is het feit dat twaalf miljoen Amerikanen de Vioxx, Celebrex-medicijnen gebruiken tegen de chronische ontstekingen en chronische pijn. Het advies van Quillin is, eet meer fruit en groenten! Wat opmerkelijk is, is dat er een groepering is genaamd NORI (Nutrition Oncology Research Institute) dat aanbeveelt om niets anders dan fruit, een dieet met hele vruchten, te eten om kanker te genezen. Dit is weer een bewijs dat het eten van fruit en groenten kanker vertraagd. Dan heb je de moerbeien, voor de meeste niet zo bekend, maar ze zijn donkerpaars en rijk aan fytochemicaliën, bioflavonoïden en carotenoïden. De medicinale waarde is onbegrijpelijk. Ze blijken daarbij ook ''belachelijk'' zoet te zijn. Een aanvulling op je dieet is supplementen. Op deze website zijn ze relatief goedkoop te bestellen. Wil jij groenten bakken, dan is het advies dit in kokosolie te doen. Waarom? Lees hiervoor deze blog of deze blog.

Geraffineerde suiker

Tegenwoordig worden we overladen aan witte suiker terwijl je ook een vrucht kan eten, belachelijk. De suikers zijn niet goed voor je en zijn zelfs dodelijk. Ze veroorzaken obesitas, diabetes, depressie, hartaandoeningen, kanker en andere ziekten die gepaard gaan met geraffineerde suiker. In een vrucht zit ook suiker, maar dat is fructose wat midden in het celmembraan zit en er zitten al deze fytochemicaliën en vezels omheen. Is witte suiker dan gif? Lees hier meer over in dit artikel.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square