Veroorzaakt het roken van marijuana longkanker?

Dit is een zeer interessante discussie waarover ik al eens een video heb gemaakt (zie onderstaande video). Daarnaast heb ik al het een en ander geschreven over wiet, ofwel marijuana. Een vriend van mij gebruikt wietolie tegen zijn hersentumor, met succes! Daarnaast ben ik, toen zij nog leefde, wezen experimenteren bij mijn moeder met maagkanker met van alles waaronder wietolie, meer hierover lees je in deze blog. Het is werkelijk een geschenk uit de hemel! Wist je dat cannabinoïden uit hennep de zintuigen versterken? Ook vecht het tegen eierstokkanker, meer hierover lees je in deze blog. Kortom: de hennepplant is een zege voor het menselijk lichaam. Dr. Quillin geeft graag antwoord op bovenstaande vraag, zou het roken van marijuana inderdaad longkanker veroorzaken? Hennep is misschien wel de meest bruikbare plant op aarde. Als je de geschiedenis boeken in duikt, zie je dat onze voorouders het gebruikten voor Conestoga-wagens en voor de kleding. Het gaat langer mee dan katoen of polyester. Als je teruggaat en naar de geschiedenis kijkt, was er in 1937 een patent van DuPont voor polyester, wat het begin was van de heksenjacht om van cannabis af te komen. Dit omdat het concurrentie was. Kijk, je kunt het gebruiken voor papierpulp, voor kleding en je kunt het eten. De zaden bevatten veel omega-3-vetten en veel eiwitten. De oliën, van hennepolie, zijn heerlijk, nootachtig van smaak en bevatten veel omega-3 vetzuren. En dan zijn er de medicinale delen, de cannabinoïden. De overheid heeft een onlogische benadering van cannabis gehad, want ze zeiden dat het gevaarlijker zou zijn dan cocaïne. Wist je dat vitamines en mineralen vechten tegen longkanker. Deze kun je hier bestellen.

Het onderzoek

Dr. Quillin geeft aan dat er een onderzoek is geweest door The University of California in Los Angeles waarbij ze wilden bewijzen hoe ongezond marihuana was. De stelling was: "We willen dat je bewijst dat het roken van marihuana longkanker veroorzaakt." Dit was volgens het onderzoeksteam geen probleem, dus ze gingen op onderzoek uit. Ze deden een enorme, prospectieve, gerandomiseerde studie waarbij ze uitkwamen tot een opmerkelijke ontdekking. Op de vraag of marijuana longkanker veroorzaakt concludeerde ze: ''Het veroorzaakt het niet, maar het helpt het zelfs voorkomen!''. Marijuana bestaat uit twee componenten namelijk CBD en THC. THC heeft een eigenschap tegen kanker. Dit verklaard ook het feit dat die vriend van mij met een hersentumor nu nog zo goed in het leven staan met de wietolie. Hij had zelfs al bijna dood moeten zijn. Dr. Quillin vertelt mensen dan ook niet dat ze wiet moeten roken, maar dat we een rationele discussie moeten voeren over marihuana, omdat er nu een overvloed aan gegevens is die zeggen dat het niet giftig is en het therapeutische voordelen heeft. Blijkbaar zijn er cannabinoïde receptoren in het menselijk lichaam, en het is bijna alsof de natuur het heeft ontworpen: "Hier is het slot en daar is de sleutel. Vind jij het ook een erg opmerkelijke conclusie dat het roken van marijuana geen longkanker veroorzaakt? Deel het dan met vrienden!


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square