Cacao | Een gewichtig specerij

Cacao is een gewichtig specerij, wat betekent dat het belangrijk is voor de menselijke consumptie. Dieren hebben dit voedingsmiddel niet nodig en het voeren van cacao aan dieren is dan ook niet aan te raden. Cacao is onder andere goed voor het brein, het zet hersenverbindingen in gang en maakt nieuwe breinconnecties aan. Cacao kun je in meerdere vormen kopen zoals in de vorm van chocolade, cacaomassa, cacaobonen en cacao-nips. Het laatstgenoemde heb ik weleens geprobeerd en in een smoothie met banaan en spinazie gedaan. Dit is werkelijk waar een gouden combinatie. Meer over mijn smoothie banaan & spinazie zie je in de video onderaan deze blog. Verbeter jouw gezondheid en neem eens wat vaker cacao! Jouw brein en lichaam varen er wel bij. Houd je niet zo van cacao, eet dan eens melkchocolade en probeer dit af te bouwen naar pure chocolade. Chocolade met noten is zeker een goed plan.


Waar is cacao nog meer goed voor?

Cacao is ook goed voor de maag. Ben je misselijk? Eet dan eens cacao. Chocolade met ten minste 70% cacao is dan ook heel gezond. Zelf heb ik chocolade van het merk Lindt gekocht met 99% cacao, dit is echt een topper voor het brein! De breingezondheid hangt samen met nieuwe verbindingen en een verbetering van de hersenverbindingen die reeds in de hersens aanwezig zijn. Cacao is goed voor beide aspecten van de hersenen. Eet jij wel eens cacao? Realiseer je dan dat je jouw gezondheid een flinke boost geeft. Cacao is ook goed voor de spieren en je kunt dit specerij dan ook definiëren als goed voor het hele lichaam. Je zou de cacaoplant in een bepaald opzicht kunnen vergelijken met de marijuana-plant. Beide zijn goed voor het hele lijf. Zo boost cacao de gezondheid van de benen, buik en brein. Koop eens wat cacao-nips bij de Lidl of Aldi en doe het eens in de koffie of in de smoothie. Cacao bevat vitamines zoals vitamine C, verder bevat het geen andere vitamines. Cacao bevat ook mineralen zoals calcium en mangaan. Krijg jij niet voldoende vitamines en mineralen binnen? Overweeg dan supplementen welke je hier voordelig kunt bestellen. Beter jouw leven en doe je voordeel met deze informatie.

Deze blog is zeer exclusief en de meeste informatie van dit artikel is nergens op het internet te vinden. Deze informatie is geschreven op basis van eigen bevingen en 100% waar.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square