Cannabinoïden uit hennep versterken de zintuigen en het immuunsysteem

Als je je gaat verdiepen in de krachten van de natuur, dan kun je niks anders zeggen dan dat deze werkelijk fantastisch zijn. Er bestaan bepaalde planten die net even wat meer te bieden hebben dan groente en fruit. Voorbeelden hiervan zijn de coke- en de hennepplant. De cokeplant heeft een slechte naam gekregen, maar wist je dat deze eigenlijk wel veel gezondheidsvoordelen heeft? Men kan bij de inname hiervan, simpelweg meer gedaan krijgen in minder tijd. Meer energie en focus zijn de effecten van deze plant. De hennepplant heeft weer andere voordelen voor de gezondheid van de mens. Ook deze plant heeft het te verduren gehad de afgelopen decennia. Online kun je tegenwoordig hennepproducten zoals hennepolie kopen, op deze website kun je het goedkoop bestellen. Wiet, zoals het hedendaags genoemd wordt, bevat cannabinoïden die als sleutels passen op de slootjes in ons lichaam. Ons lichaam bevat een endocannabinoïde systeem en maakt zelf ook cannabinoïden aan. Echter heeft het lichaam ook graag dat wij deze stoffen tot ons nemen. Dat is niet voor niks, want het heeft geniale effecten op onze geest en ons lichaam.

Fantasie, de zintuigen, kanker en mijn moeder

Veel mensen die wel eens geblowd hebben, kunnen het met mij eens zijn dat hennep effect heeft op de fantasie en de zintuigen. Geluiden worden feller, muziek wordt mooier, pijn wordt minder en het besef van tijd wordt anders. Zelf heb ik wiet-olie gemaakt en geprobeerd. Wat ik ervoer was een bal aan fantasie en een intense hunkering naar voedsel. Wanneer de hoeveelheid cannabinoïden in het lichaam wordt vergroot, worden smaakprikkels ook groter. Voedsel is dan ineens nog lekkerder, wat een mooie bijkomstigheid is. Dat wiet de gemoedstoestand verbetert, bevestigde een hennepervaring van mijn moeder. Veel heb ik gehoord over hennep en kanker en vond dat het tijd werd om mijn moeder naar lala-land te sturen. Dit hebben mijn familie en ik geweten! Mama kon, vóór dit avontuur, nog maar één woord zeggen en dat was: euthanasieverklaring. Dat was heel eng om te zien. Toen zijn we haar wietdruppels gaan toedienen, waarna het ineens volledig omsloeg. Ze begon weer mee te neuriën met muziek en scheen ineens weer honger te krijgen. Mijn moeder kon bijna niet meer eten, maar de dag daarna leek ze ineens wel wat binnen te kunnen houden. Er kwam energie vrij in haar lichaam en zij had de hele nacht niet geslapen. Ze ging zelfs een kledingvoorstelling geven aan mijn vader. Mijn vader begreep er helemaal niks van maar moest wel lachen, zo had hij haar nog nooit meegemaakt. Het was een mooi avontuur, maar helaas was dit enkel en alleen een verbetering van de levenskwaliteit en geen genezing voor haar ziekte.

Het immuunsysteem en hennep

Het is bekend dat hennep het immuunsysteem verbetert. Dit is heel goed nieuws, want dat betekent dat ziektes, waaronder kanker, hier baat bij kunnen hebben. Bij de inname van deze plant komt er vaak een gevoel van rust en ontspanning. Stress wordt de laatste tijd steeds meer gerelateerd aan een verlaging van het immuunsysteem en zelfs aan een effect op kanker. Wanneer men ontspannen is, heeft dit natuurlijk een positief effect op het immuunsysteem. Meer informatie over het verband tussen kanker en hennep zal binnenkort worden gepubliceerd op deze website.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square