De avocado tegen baarmoederhalskanker!

De avocado

Onze VETTE gezonde vriend, de avocado, wordt vaak als zeer gezond beschouwd en niet voor niks! Het opmerkelijke van deze vrucht is de manier waarop deze acteert op het menselijk lichaam, en dan in het bijzonder op de gezondheid van het vrouwelijke lichaam. Het werkt namelijk tegen baarmoederhalskanker. De vrouwelijke hormonen hebben zeer veel baat bij de inname van de avocado. Deze gunstige effecten zijn te herleiden aan het uiterlijk van de avocado, deze bootst namelijk de eierstok na. Naast deze voordelen werkt het ook nog tegen andere soorten kanker, meer informatie zie je in onderstaande video over de avocado. Houd jij net zoveel van de avocado als ik dat doe, bestel hier dan goedkoop jouw avocadoproducten.

Gezonde verzadigde vetten

Zoals ik al eens eerder geschreven heb, is verzadigd vet niet de boosdoener voor een gezonde levensstijl. De avocado beschikt over een groot aandeel van verzadigd vet, doe er je voordeel mee want hier wordt je niet per se dik van. Meer informatie hierover zie je op het Youtube kanaal.

Video

De belangrijkste gezondheidsvoordelen van de avocado voor de mens heb ik in een video gezet. Zo kun je op een snelle manier leren waar de avocado allemaal goed voor is! Wij hebben nou eenmaal niet altijd zin om van die enorm lange teksten te lezen.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square