De lachwekkende visie van voedingenkankerinfo.nl op Mediwiet

Kritische visie

In dit artikel wordt op een logisch doordachte wijze de informatie van voedingenkankerinfo.nl bekritiseerd. Dit is niet bedoeld om mensen omlaag te halen of mensen in diskrediet te brengen maar om mensen eerlijke informatie te geven, gebaseerd op echte ervaringen en werkelijk wetenschappelijk bewijs. Ik ben alleen eerlijk en praat uit me hart, meer niet. Iedereen heeft recht op zijn mening en de wet staat me bij. Hierbij het artikel. Hennep bevat ook vitamines. Wil jij zeker weten dat je genoeg vitamines en mineralen binnenkrijgt, bezoek dan een eens deze website en hier bestel jouw voorraad.

Bekritiseerde elementen uit het artikel van voedingenkankerinfo.nl

Hieronder worden elementen uit het artikel geciteerd tussen aanhalingstekens. Ter info: Ik bezit geen rechten tot deze informatie.

‘’ Er is geen overtuigend bewijs dat wiet (cannabis) effectief is tegen tumorgroei. Ernstig zieke patiënten kunnen wel baat hebben bij medicinale cannabis (mediwiet). Mediwiet kan de eetlust stimuleren en zowel pijn als ongewenste bijwerkingen van de kankerbehandeling zoals misselijkheid verminderen. Mediwiet is alleen op doktersrecept verkrijgbaar. Het gebruik van wietolie en cannabis (wiet) uit de coffeeshop wordt niet geadviseerd bij kanker vanwege het risico op wisselende samenstelling en vervuiling.’’

> Geen overtuigend bewijs? Nou geloof me, die is er allang. Het is niet alleen onlogisch maar ook nog eens onwaar. Bewijzen zijn er alom, google zelf eens en zie bijvoorbeeld onderstaande video. En kijk op de website van Mediwiet voor wetenschappelijk bewijs. Hoeveel bewijs wil je hebben? Daarnaast heb ik zelf twee familieleden die het gebruiken en ‘’tot de verbazing van de arts’’ stopte het de tumorgroei’’. Waarom? Omdat het je immuunsysteem een boost geeft. Niemand maakt jou beter, enkel jouw immuunsysteem. Dit is geen sprookje maar de werkelijkheid. Zelf zou ik hier nooit over liegen.

> Mediwiet is alleen op doktersrecept verkrijgbaar? Oja, mijn dokter weet hier anders niks van, ik heb het hem zelf gevraagd. Daarnaast is dat niet waar. Je kunt het zelf maken.

> Het gebruik uit de coffeeshop wordt niet geadviseerd omdat er vervuiling ''zou kunnen'' zijn.

‘’ De hoeveelheid en de verhouding van deze werkzame stoffen bepalen de werkzaamheid zoals ontspanning, kalmte en rust, gevoeligheid voor kleuren en muziek, maar ook de ongunstige bijwerkingen, zoals angst, duizeligheid, hoofdpijn, een onrustig gevoel en geheugenproblemen. Bij cannabis uit de coffeeshop is het onduidelijk wat deze hoeveelheden en verhoudingen zijn waardoor de effecten en bijwerkingen onvoorspelbaar zijn.’’

> Ongunstige bijwerkingen zijn er bij een overmaat aan inname. Ongunstige bijwerkingen horen bij alles wat je in overmaat tot je neemt. Dat is met alcohol, een overmaat aan eenzijdig voedsel, noem maar op. Kijk maar eens naar de bijwerkingen van drugs, of ik bedoel medicijnen.

> De effecten en bijwerkingen? En weer de bangmakerij voor de coffeeshop. Geloof me, mensen uit de coffeeshop zijn de meest eerlijke mensen die er zijn en de planten hebben vaak geen ziektes omdat het gaat om een plant die werkelijk waar overal groeit. Een plant die overal gemakkelijk goed groeit heeft geen ziektes want bestrijdingsmiddelen worden gebruikt voor planten die ziektes kunnen krijgen. De bestrijdingsmiddelen worden in het geval van wiet niet gebruikt. Bestrijdingsmiddelen maken jou ziek.

‘’ Het roken van cannabis wordt afgeraden.‘’

> Waarom? Ik wil minstens één artikel zien waarin beduidend op een logisch beredeneerde wijze naar voren wordt gebracht dat het schadelijk is om te roken. Als dit er niet is, kan dit niet als waarheid worden vernomen. Leer meer over blowen tegen kanker in onderstaande video.

‘’ Er zijn enkele studies gedaan in reageerbuisjes en bij proefdieren waaruit blijkt dat de werkzame stoffen in wiet mogelijk de tumorgroei zouden kunnen remmen, tumorcellen zouden kunnen doden en de aanleg van nieuwe bloedvaten rondom de tumor zouden kunnen voorkomen. Zowel onderzoek bij dieren als onderzoek in reageerbuisjes kunnen echter niet worden vertaald naar de mens, omdat stoffen in het menselijk lichaam zich anders gedragen en de reacties anders kunnen zijn dan bij proefdieren of in reageerbuisjes. Studies bij mensen ontbreken waardoor cannabis niet wordt geadviseerd voor het behandelen van kanker.‘’

> Ik begin bijna te huilen. ''Mogelijk zouden kunnen remmen''? Wat is dat nou voor een onderzoek? Hoe kun je nou iets onderzoeken waaruit blijkt dat iets mogelijk zou kunnen? Het is wel of niet, andere mogelijkheden zijn er niet, punt. Hoe worden medicijnen trouwens getest? Op mensen? Hoe werkt dat dan? Inderdaad heeft het de tumorgroei bij muizen geremd. Bij de mens is dat ook zo? Weet je waarom? Omdat alle dieren en mensen beschikken over een cannabinoïden systeem waarbij de stoffen uit de cannabis-plant passen op de receptoren die zich bevinden in mens en dier.

''Studies bij mensen ontbreken waardoor cannabis niet wordt geadviseerd voor het behandelen van kanker.‘’

> Ik houd me in, geen verdere uitleg nodig.

‘’Door de werkzame stoffen in wiet op te lossen in olie ontstaat wietolie. De kwaliteit en samenstelling van wietolie is onduidelijk. Het percentage en de verhouding werkzame stoffen kan sterk variëren en is afhankelijk van de soort wietplant die gebruikt is. Studies naar de effectiviteit en veiligheid van wietolie bij patiënten ontbreken. Daarom wordt wietolie niet geadviseerd voor de behandeling van kanker.’’

> Onduidelijk, ja wat is daar erg aan? Dat moet je zelf ondervinden. Net zoals je zelf moet ondervinden hoeveel medicijnen je aan kan. Dat is ook bij iedereen verschillend, maar daar hoor ik ze niet over. Studies ontbreken? Hoeveel studies wil je hebben? Neem je eigen gezondheid in de hand en probeer het als je een ziekte hebt. Niemand kan en mag jou vertellen wat je wel en niet moet doen. Niemand voelt wat jij voelt omdat jij simpelweg de enige bent die in dat lichaam zit.

‘’U kunt met uw arts overleggen of wietolie op basis van mediwiet voor u een optie is.’’

> Waarom? De arts heeft hier in hoge waarschijnlijkheid niks over geleerd in zijn studie. Hij weet hier dus niets vanaf, waarom zou je het vragen aan iemand die het niet weet? Nee precies. Het heeft geen zin.

Conclusie

Ik lees op de website niks over de oorzaak van kanker, hoe kun je iets afraden als je de oorzaak van de ziekte niet weet. Met andere woorden, hoe kun jij een middel waar mensen zichtbaar baat bij hebben afraden terwijl je niet eens weet hoe zich manifesteert op een situatie waarvan je de oorsprong niet weet? Theoretisch gezien niet mogelijk. Als iedereen elkaar maar blijft napraten en niet zelf logisch nadenkt dan komen we nooit vooruit. Totdat dadelijk iedereen kanker heeft. En dan?

Persoonlijke ervaring met mijn moeder

Omdat ik wellicht niet duidelijk ben geweest in bovenstaand verhaal wil ik graag mijn persoonlijke ervaring delen:

Wat ik ervaren heb toen ik mijn moeder wietolie ben gaan geven is werkelijk waar het beste moment geweest met mijn moeder. Je leest het goed. Zelf heb ik mijn moeder nog nooit zo energiek gezien. We hebben samen ongelofelijk gelachen. Me moeder durfde weer voor haarzelf op te komen en was de vrolijke noot in de familie. Ze begon weer te eten en te slapen. Helaas heeft het haar leven niet gered, maar wel haar kwaliteit van leven in de laatste fase.

Kortom, mijn moeder was in de laatste zes weken een ander mens. Maar wat ik me later besefte is dat zij eindelijk was zoals zij altijd wilde zijn omdat de wietplant een mens in een basis-situatie brengt waarin een mens van nature zou moeten zijn. Ongelooflijk wat de hennepplant met een mens kan doen en om een plant te ontnemen van een mens is als het geven van een geweer aan een crimineel. Hieronder zie je een video over wietolie tegen kanker.


Tags:

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square