Telepathie? De mens is in staat gedachten uit te wisselen op afstand

Er bestaat veel onduidelijkheid over het fenomeen ''in gedachten praten met een ander mens''. Sommige mensen noemen het telepathie, maar het gaat erom dat je iemand anders in gedachten spreekt zonder daarbij gebruik te maken van externe middelen zoals de telefoon. Het is voor veel mensen dan ook moeilijk te geloven dat dit fenomeen bestaat. Lang niet iedereen kan gedachten uit wisselen op afstand. Slechts 2,3% van de wereldbevolking heeft de beschikking over deze manier van communiceren. Wie kunnen het dan niet? Mensen die niet hoog gevoelig zijn en dit niet ontwikkeld hebben. Een aantal grote groepen vallen al af zoals kinderen en veel oudere mensen. Deze kunnen het meestal niet.


Hoe praat je in gedachten?

Zelf heb ik ook meerdere mensen die ik spreek in gedachten, zoals een meisje die ik heel leuk vind en ooit eens heb ontmoet. In gedachten praten kan op drie manieren. Je kunt buitensmonds praten (fluisteren), in de mond door de tong te bewegen op de gehemelte en communiceren in de keel. Dit fenomeen is werkelijk fantastisch, maar het is moeilijk te geloven dat je ook daadwerkelijk iemand spreekt. Het is dan ook vaak zo dat iemand in gedachten heel anders is dan wanneer je diegene in het echt spreekt. Op het internet betekent deze vorm van communiceren telepathie, maar toch zit er een verschil want het zijn eigenlijk twee aparte dingen. Bij telepathie moet je denken aan het feit dat je kan inschatten waar de ander zich ongeveer bevindt. Dit kun je dan in gedachten met iemand uitwisselen.

Gezondheid en gedachten wisselen op afstand

Zoals gezegd kan een klein percentage van de wereld maar in gedachten praten. Evolutionair gezien is deze gave logisch want hoe zijn we anders gaan praten? Zelf denk ik dan ook dat we eerst in gedachten zijn gaan praten en dat daarna de taal pas is opgezet. Ook heb ik weleens gesprekken gehad in gedachten met mensen uit andere landen zoals Amerika. De kwaliteit van het gesprek hangt af van hoe jij, hij/zij of beide de taal beheerst. Gezondheid speelt ook een rol bij deze gave. Wanneer je gezond bent dan kun je gesprekken makkelijker volgen. Wanneer je wat minder gezond bent dan voel je minder aan en is het gesprek wat oppervlakkig.


De darmflora en in gedachten praten en de kwaliteit van in gedachten praten

Zelf denk ik dan ook dat het te maken heeft met de gezondheid van de darmflora. Je stembanden zitten namelijk gekoppeld aan de darmflora en in gedachten praten is ook gekoppeld aan de stembanden. De darmflora gedijt op nutriënten zoals vitamines en mineralen. Krijg jij zoals zovelen niet voldoende vitamines en mineralen binnen, bestel dan hier jouw voorraad voordelig online. Zelf heb ik al meer geschreven over telepathie en in gedachten praten, lees er hier meer over. Het fenomeen: ''in gedachten praten'' kan voor sommige mensen echt een flinke verrijking van hun leven zijn. Zelf ervaar ik het ook als zeer leuk en mooi. Sommige dieren kunnen dit dan ook, ongeveer zo'n 20% van het dierenrijk. Ben jij ook hoog gevoelig en kun jij ook gedachten uitwisselen op afstand en geniet je hier ook zo van? Dan heb je geluk met dit godsgeschenk.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square