De oorzaak van kanker en mijn moeder

In mijn vorige blog heb ik de echte oorzaak van kanker beschreven. Over die blog kun je hier meer lezen. Omdat ik veel geleerd heb over kanker en dan met name bij mijn moeder, weet ik zeker wat de daadwerkelijke oorzaak is. Daarnaast zijn er bepaalde factoren die bijdragen aan het krijgen van deze verschrikkelijke ziekte. Hierbij praat je over gifstoffen uit het milieu, sommige soorten tabak, de omgeving en uit voeding. Let op: deze giftige stoffen veroorzaken geen kanker, maar dragen bij aan deze ziekte. Vitamines en mineralen zijn heel goed om kanker tegen te gaan en mijn moeder had dan ook zeker een tekort aan deze voedingsstoffen. Verklein jouw kans op kanker en bestel hier voordelig jouw voorraad supplementen.


Mijn moeder, de voeding en haar ziekte

Mijn moeder at veel te veel snoep, ships, cake, koekjes, melkchocolade en koffie en thee met suiker. Het kwam er eigenlijk op neer dat ze veel te veel suikerrijke voeding tot haar nam. Suiker voedt namelijk kanker. Kankercellen klinkt gek want eigenlijk heeft kanker niks te maken met kankercellen, maar met ongedierte. Ongedierte eet suiker op en vergist dat in het lichaam waardoor het lijf een tumor aanmaakt waarin de kleine beestjes zich bevinden. Het was werkelijk waar een grote ellende toen zij kanker kreeg. Haar hele maag zat vol met verzuring, chemische stoffen en ongedierte. Zij was dan ook flink aan het vergisten. Kanker is echter niet enkel en alleen gist.

En toen?

Toen zij de diagnose maagkanker kreeg was het even schrikken. Er moest wat gebeuren en door deze ervaring ben ik er ook deels achter gekomen wat kanker nou daadwerkelijk is. Er was actie vereist dus ik heb detox-thee, smoothies en wietolie geprobeerd bij haar. Dit pakte goed uit want uiteindelijk heeft ze al haar ''kankercellen'' uitgekotst. Uiteindelijk was ze in mijn ogen kankervrij, maar was middels euthanasie klaar om naar de hemel te gaan. Wil je meer weten over het verband tussen kanker en wietolie, navigeer dan naar deze blog. Wietolie heeft zoveel mooie momenten bewerkstelligt. Zo had ze ineens weer heel veel energie en begon ze weer te lachen, ondanks dat ze heel ziek was. Fantastische ervaringen waren dit.


Conclusie

De maag van mijn moeder was zoals gezegd zeer verzuurd, waarbij een tekort aan zuurstof optrad. Dit zorgde ervoor dat ongedierte gemakkelijk kon groeien in haar buik. We zagen gewoon dat ze moest overgeven en dat er heel veel schuim uit haar mond kwam. Hier praat je dus over een flinke doses vergisting. Je praat daarnaast over verkeerde bacteriën in haar lijf en wellicht ook parasieten of andere kleine dieren. Witte (geraffineerde) suiker is echt uit den boze voor de mens en in het bijzonder voor mensen met kanker. Dit vergoot de kans op uitzaaiingen en grotere tumors. Zelf denk ik dan ook dat zij door haar verkeerde voeding haar kanker heeft veroorzaakt. Daarnaast was ze altijd moe en sliep ze na het werk 's middags. En dat voor een vrouw van 62. Gelukkig heeft de wietolie veel goed gemaakt, wat ik ook iedereen met kanker zou adviseren. Voor meer informatie over wietolie bij ziektebeelden verwijs ik je door naar de stichting Mediwiet.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square