De vitamine C injectie tegen kanker: een bekwame arts vertelde mij de waarheid

Onderstaande informatie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal

Nadat mijn moeder gediagnosticeerd was met maagkanker, heb ik alles op het spel gezet om haar te redden. Met een ervaren afgestudeerde arts ben ik het gesprek aangegaan, die het alternatieve circuit is gaan bewandelen omdat ze het in het ziekenhuis niet meer aankon. Zij behandelde doodzieke kankerpatiënten met intraveneuze vitamine C injecties, waarbij ze grote hoeveelheden vitamine C bij de tumor (in het bloed) naar binnenspoot. Maanden na de behandeling bleken de tumoren in veel gevallen deels tot geheel geslonken te zijn. Ze vertelde mij dat ze uitbehandelde patiënten kankervrij heeft weten te verklaren. Wel zei ze dat dit niet altijd het geval was. Ze dacht dat dit enkel en alleen werkte bij kankercellen waarbij de groei afhankelijk is van de aanmaak van hypoxia-inducible factor 1. Mij zei dit uiteraard niks, maar dat de injectie het proberen waard was, zeker wel. Helaas kon ze mij niet helpen, want ze gaf de injecties niet meer. Waarom ze dat niet meer deed, wilde ze niet zeggen. Vermoedelijk had dit te maken met het feit dat ze werd belaagd door artsen die zeiden dat dit niet voldoende aangetoond en onderzocht was om als behandeling tegen kanker te mogen worden gebruikt. Het zou ook kunnen dat dit niet zomaar is toegestaan, omdat dit wringt met de medische wereld. Vitamine C supplementen lijken ook te werken tegen kanker, welke je hier kan bestellen.

De vitamine C injectie in combinatie met chemotherapie

Uit betrouwbare bronnen heb ik vernomen dat er artsen zijn die de vitamine C injectie in combinatie met chemotherapie aan patiënten hebben toegediend. Het bleek dat dan de chemotherapie beter aansloeg, omdat het lichaam de aanval van chemicaliën beter kon verwerken. Het lichaam was klaarblijkelijk beter in staat, de kankercellen op te ruimen en het lichaam te herstellen. In verschillende documentaires heb ik geleerd dat kanker enkel en alleen voorkomt bij een tekort aan de juiste voedingsstoffen en een overschot aan vervuiling. Dit in zoverre dat het lichaam zelf niet meer in staat is de kankercellen op te ruimen. In ieder lichaam worden kankercellen aangemaakt, maar in de meeste gevallen ook weer netjes opgeruimd.

Is de behandeling van de arts dan geheim?

Nee, er zijn tal van gepubliceerde artikelen op het internet te vinden, waarbij aangetoond wordt dat de intraveneuze vitamine C injectie kan helpen tegen kanker, zie bijvoorbeeld dit artikel.

Wat mijn moeder toen heeft gedaan

Mijn moeder geloofde er niet in, het was tenslotte een alternatieve arts. Ze wilde de behandeling niet ondergaan omdat ze er niet achterstond. Daarnaast werd dit ook niet vergoed door de zorgverzekering. Via ''vitamine C super-smoothies'' dacht ik haar wel te kunnen redden, helaas werkt dit niet zo omdat het lichaam overbodige vitamines direct uitscheidt. Dit is bij de intraveneuze toediening niet het geval omdat vitamine C direct in het bloed terechtkomt.

Conclusie

Ben of ken je iemand die volgens de artsen uitbehandeld is en nog wel wil blijven leven, dan is de intraveneuze toediening zeker te overwegen. Het is dan verstandig uit te zoeken welke arts dit kan en wil doen. Laat je dan goed inlichten over de bijwerkingen. Het idee is om in de toekomst nog een uitgebreid artikel over de vitamine C injectie te publisheren op deze website.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square