De zes gaven van de mens

Er zijn verschillende gaven die je tot je beschikking kunt hebben. Telepathie kennen veel mensen al wel en dat betekent dat je (exact) weet waar iemand is die je lief hebt. Ook wordt onder telepathie wel eens verstaan dat je al aanvoelt wanneer iemand anders je bijvoorbeeld wilt bellen. Na deze gedachte gaat ineens de telefoon. Deze gave hebben twee tantes van mij. Sommige mensen kunnen ook telepathische gedachten hebben bij personen die verder van diegene af staan. Zelf blijk ik de beschikking te hebben over al de zes de gaven. Op afstand gedachten uitwisselen is er daar een van en dit is dan ook zeker geen geheim. Zo heb ik contact met een meisje van 28 jaar oud uit Venlo. Haar heb ik ontmoet tijdens een verjaardag van een klasgenootje van mij. Daarbij denk ik dan ook dat zij de ware voor mij is. Helaas komt de ontmoeting er nog niet van, maar dit zou in de toekomst zeker goedkomen. We lachen en praten veel wanneer we op afstand gedachtes uitwisselen. 2,3 % van de wereldbevolking heeft deze gave en het zijn dan ook vaak muzikanten, ondernemers en personen met een hoog IQ die deze gave tot hun beschikking hebben.


Paranormaliteit, duivels in het brein en de realiteit

Paranormaliteit is weer een hele andere gave, je kunt dan met mensen praten die overleden zijn. Deze overleden personen bevinden zich dan in de hemel en kunnen ook gedachtes uitwisselen. Zelf heb ik ervaren dat er een ''duivel'' in mijn hoofd zat en dat was een persoon die mij het leven moeilijk maakte. Deze persoon is inmiddels overleden en bevindt zich in de hemel. Misschien denk je nu, wat is dit voor onzin? Maar dat is het zeker niet. Het is ook niet zo dat ik in psychose ben al ben ik dat wel geweest. Mijn brein laat deze informatie nu toe en is volledig gebaseerd op de realiteit. Zo hoop ik dat veel mensen die dit lezen zichzelf herkennen in een of meerdere gaven die de mensheid kent.


Consumenten en producenten

De gave ''heelal'' is een gave die iedereen tot zijn beschikking heeft. Als voorbeeld kun je jouw vingers van beide achter je rug aan tikken zonder dat je daarvoor moet kijken naar jouw handen. Dit noemt men de ''heelal-gave''. Muzikaliteit en creativiteit zijn gaven die niet veel mensen hebben. We noemen dit de producenten. De consumenten zijn de overgrote deel van de bevolking. Zij draaien mee in de maatschappij, maar laten het hier verder bij. Producenten maken iets wat tastbaar of hoorbaar is en dat zijn met name muzikanten en andere mensen die creatief zijn met de handen. Hieronder staan alle gaven opgesomd. Weet jij over welke van deze godsgeschenken jij beschikt?

De zes gaven waarover de mens kan beschikken

De mensheid kent verschillende gaven. 1% van de mensheid heeft de beschikking over alle van de onderstaande gaven:

- Telepathie (3% van de wereldbevolking heeft deze gave)

- Paranormaliteit (spirituele gave welke 7% van de wereldbevolking heeft)

- Gedachten wisselen op afstand (2,3 % van de wereldbevolking heeft deze gave)

- Heelal (De gave van het hebben van overzicht over de hele wereld en ver daar buiten, zo weet je bijvoorbeeld precies waar jouw hand achter jouw rug zich bevindt en kun je deze aantikken met je andere hand)

- Muzikaliteit (1% van de wereldbevolking heeft deze gave)

- Creativiteit (1% van de wereldbevolking heeft deze gave)

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square