De ziekte: Het teerprobleem (roken)

Velen van ons kennen de ziekte: het ''teerprobleem'' niet, maar ik heb hem wel gehad. Deze ziekte heb ik zelf een naam gegeven omdat dit ongemak nog geen naam had. Omdat ik zoveel experimenteer, ben ik erachter gekomen dat bepaalde sigaretten teer bevatten, dit weten veel mensen gelukkig wel. Dit is afkomstig van een bepaalde tabaksplant, welke gelukkig is uitgeroeid door bepaalde mensen in deze wereld. Dit is een verschrikkelijke plant die mij bijna de das omdeed. Zuurstof is immers de primaire brandstof van ons lichaam. Vitamines en mineralen zijn ook belangrijk wanneer je wel rookt want bij roken neemt de vitaminevoorraad in het lichaam af, wil je stoppen met roken, klik dan op deze link.

Roken en teer

Omdat ik veel heb gerookt (een jaar of vijf in totaal) kon ik bijna niet meer ademen. Daarbij merkte ik dat ik te maken had met ''het teerprobleem'', een ziekte die jij waarschijnlijk gelukkig niet meer kan krijgen, tenzij mensen deze plant weer gaan kweken. Roken is dodelijk, dat weten we, maar dat geldt niet in alle gevallen, maar ik moedig zeker niemand aan deze slechte gewoonte aan te gaan leren. Meer over de voor- en nadelen van roken lees je in deze blog. Het teerprobleem is niks anders dan een ophoping van een zwarte substantie wat teer genoemd wordt. Hoe meer je rookt, des te groter de kans is dat je hele strot vol zit met teer. Wat ben ik blij dat ik ben gaan detoxen, veel ben gaan sporten en dat ik wierrook heb aangeschaft zodat ik deze ziekte de baas werd en het allemaal heb uitgespuugd. Hennepolie werkt ook heel goed, want dit stroomt door je keel en werkt vanuit je darmen naar jouw longen. Zelf denk ik dan ook dat je er niet snel aan dood gaat, maar het is heel erg eng. Hopelijk heb je iets aan deze informatie en blijf je gezond!


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square