Een wereld zonder ziektes

Heel vroeger kende men veel ziektes van tegenwoordig niet en wat zou het zijn als ik samen met andere professionals over de hele wereld even zowat alle ziektes de deur uit doen? Een goed voorbeeld van een groep mensen die zowat geen ziektes kennen is het oervolk genaamd de Hunza's. Leefstijl, voeding, sport, mentale kracht en geestelijke gezondheid zijn kernwoorden. Mijn moeder begreep mij toen ik vroeger zei dat ik het niet snapte waarom mensen ziek worden, kon er gewoon met mijn kop niet bij. Zelf heb ik contact gehad met een voedings- en sportfanaat en hij vertelde mij dat 97% van de ziektes te genezen zijn, zelfs wanneer er sprake is van the worst case scenario. Het bestrijden van kanker staat bovenaan in mijn lijstje. Dit is ook de drijfveer geweest van het opzetten van deze website. Je moeder aan maagkanker verliezen wil niemand en ben dan ook meteen de uitdaging aangegaan haar te genezen. Tevergeefs wilde ze op het einde niet meer leven, tot ons verdriet. Het beste wat ik kon doen is mijn moeder wietolie geven, dat was echt een fantastische ervaring. Wil je hier meer over lezen, check dan deze blog. Wil je hennepolie goedkoop bestellen? Klik dan op onderstaande banner.

Over een jaar is het overgrote deel van de mensheid niet meer bang om een chronische ziekte te krijgen

Zelf ben ik heel zeker van mijn zaak want mijn moeder las elke avond delen uit boeken over ziektes en ik lig in haar verlengde, wat betekend dat haar DNA ''lijnen'' door vertaalt zijn in mijn brein. Wel moet ik erbij zeggen dat ik me de afgelopen jaren de pleuris heb gewerkt om deze website op te zetten en jullie tot sublieme informatie te voorzien. Je zult het niet geloven maar ik heb met mijn informatie 80.000.000 mensen geholpen die kanker hebben/ hadden. De komende tijd zal ik alle ziektes gaan beschrijven. Iedere ziekte is wel anders, maar er is een rode draad, Ben je nog steeds nieuwsgierig, houd dan deze pagina met onderliggende pagina's in de gaten. Als ik het even kort mag zeggen gaan ketose en dementie niet samen, heeft kanker te maken met gifstoffen, ongedierte, straling, milieuverontreiniging, een slechte mentale gezondheid en een vervuilde geest. Meer over schizofrenie vind je hier. Heb jij trouwens liever een opgeruimd huis of een schoonlichaam? Hierover heb ik een fantastisch artikel geschreven. Zelf ben ik deels tegen medicijnen. Hieronder zie je een video over een medicijn die naar mijn idee gevaarlijk is. Je kunt meer leuke video's bekijken door hier op te klikken. Het zou toch mooi zijn als we over een jaar kunnen zeggen dat we bijna niet meer ziek worden! Nou, ik ga me best doen. Happy life!Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square